no tak ze musim vam oznamit smutnu spravu

auto je opat nepojazdne:( vcera som mal nehodu.. na miczkiewicovej.. baba ma trafila a zrusila mi predok cize M-naraznik down... maska s ladvinkami down:( hmlovka down a co najhorsie chladic down

vsetka kvapalina mi vytiekla:( nieje to nejako hrozne buchnute ze proste cely predok v prdeli ale tak nechapem ako mi mohla vytiect kvapalina...ked sa vyspim odfotim auto.. a inac baba mala ASTON MARTIN v8 2009
neviem co som komu spravil ale od toho ako som ho zobral zo servisu a tym ako sa stala ta nehoda preslo asi 5-6hodin cize super som si zajazdil

a opat stojim...
a este to vyzera tak ze baba to chce hodit na mna ze som na vine....pricom :
isiel som od medickej smerom na kolarko kde je vlastne hlavna cesta smerom dolava.. ak viete ktoru krizovatku myslim..
zastavil som na tej krizovatke lebo trolejbusu tam padli troleje tak som sa postavil tak aby mohly auta prechadzat z lavej strany smerom ku nemocnici... po chvilke troleje nahodil a isiel dalej.. tak som cakal pokial sa vcisti moja cesta.. a ze pojdem. len z pravej strany(vedlajsej) sa tam trepala baba na oktavke.. tak som si povedal ze sak za nu sa zaradim a idem dalej.. tak baba sa pohla ja som sa pomalicky posuval...ze sa za nu zaradim.. len ftom ako som sledoval oktaviu z prava.. sa predomnou objavil aston.. jak som ju zbadal.. skocil som na brzdu ale to boli stotiny sekundy... a bum... a skoncili sme v sebe asi tak ze ja som mal predok f pcku a ona kraj naraznika..
no zavolala sa policia.. a baba zacala tvrdit ze ja som ju pustal.. pricom som jej nedal ani len naznak.. ci rukou alebo svetlami proste niak neviem ako to vydedukovala..
po vypocuti obidvoch stran policaj povedal ze sice som bol nahlavnej ale ze mal som sa kukat aj dolava.. no a teraz ako nechapem.. to stanovisko..ked som bol na hlavnej.. a pokracoval som v smere to znamena stale po hlavnej ktora sa toci dolava..
no nakoniec dosiel majitel astona na novej 7micke.. cize je to dost zaujimave stvrtok rano mam vysluch na policii lebo sa neurcil na mieste vinnik...
a posledne policajtove slova boli ze pokial sa ani jeden nepriznaaa tak na vysetrovani ktory dostane vynu ma 800ecok pokutu a 1az5 rokov po vodicaku..
ja som samozrejme povedal ze som si neni vedomi priestupku teda viny...
tak teraz uz len mozem trpnut co sa bude diat...