... všetko o BMW ...
skanzen napísal:Stala sa mi známa vec. Potreboval som teda zohnať čerpadlo do mojej e34, po mechanickej stránke je to moje(podľa čerpadlára) dobré. Takže som potreboval len elektronickú hlavu.
Zohnal som z e39 a prehodil som ju-samozrejme poloha toho behúňa, či ako sa to nazýva trafená(len plný plyn naskočí, no nič viac)...a akosi nič.
Robili ste niekto takúto zámenu? Zdá sa mi že to nekomunikuje z RJ, treba to napojiť na počítač a preprogramovať? El.hlava je z e39, kde čerpadlo fungovalo.
skanzen napísal:Su tie hlavy na pohlad uplne rovnake?Stala sa mi známa vec. Potreboval som teda zohnať čerpadlo do mojej e34, po mechanickej stránke je to moje(podľa čerpadlára) dobré. Takže som potreboval len elektronickú hlavu.
Zohnal som z e39 a prehodil som ju-samozrejme poloha toho behúňa, či ako sa to nazýva trafená(len plný plyn naskočí, no nič viac)...a akosi nič.
Robili ste niekto takúto zámenu? Zdá sa mi že to nekomunikuje z RJ, treba to napojiť na počítač a preprogramovať? El.hlava je z e39, kde čerpadlo fungovalo.
chembos napísal:hmm stale nejde?
skanzen napísal:
veru nie
skanzen napísal:No takže dnes auto chytilo a bežalo, no len chvíľku som ho nechal, veď uvidíte...večer nahrám ukážku(video) vynálezu.![]()
![]()
Už viem ,že je treba elektronickú hlavu z e34.
Takže ak máte aj vydýchané čerpadlo po mechanickej stránke (cca 30,-eur, alebo ponúknite) beriem![]()
![]()
![]()
(O948 100 895 TN)
skanzen napísal:Super rýchla reakcia, dík.
Potrebujem to na svoju e34 525tds(z 524td mi nepomôže). Mechanickú časť mám dobrú, bola u čerpadlára. Potrebujem vrch
http://www.youtube.com/watch?v=PhOTY29oAtY