... všetko o BMW ...
lovebmw napísal:pre mňa je tato značka naj takže preto tie blbosti píšem viem že porsche je porsche to je iná kategoria aut![]()
na dosť vyššej úrovni
Duffy napísal:
BAN na tyzden
dodoIPD napísal:Duffy proste nezvlada maloletych !
dodoIPD napísal:nemozes vsetko brat vazne... nikto ti ban neda..
Duffy napísal:
a mna uz vobec nemozes brat vazne . ale mal by si sa uvedomit ,ze BMW nie je najlepsie a nic stym nespravis . to ze si malolety mi teda absolutne nevadi , tiez som bol mlady a neznasal som , ked ma neikto za to diskriminoval. ale pises blbosti o ktorych nemas sajn. len sa trocha krot a vsetko bude OK.
a mna si nevsimaj :))
mayo333 napísal:mna by zaujimalo co ma potom mamka? :)
Duffy napísal:vela penazi este nikdy nikoho stastnym neurobili. a ak aj ano , tak je to len velmi povrchne stastie, a to moze kedykolvek sa rychlo pominut
R0nnIe napísal:
Je to zvlastne tato filozofia nasej spolocnosti ze peniaze su nieco zle. Nerozumiem preco by ta stastnym neurobili. Urcite su stastnejsi ludia ktory mozu ist na dovolenku, kupit si drahe auto, dom. Ako ty ktory peniaze nemaju a niekedy su radi ze maju vobec co jest, za co zaplatit najom atd..... myslis ze toto je radost zo zivota?
R0nnIe napísal:
Je to zvlastne tato filozofia nasej spolocnosti ze peniaze su nieco zle. Nerozumiem preco by ta stastnym neurobili. Urcite su stastnejsi ludia ktory mozu ist na dovolenku, kupit si drahe auto, dom. Ako ty ktory peniaze nemaju a niekedy su radi ze maju vobec co jest, za co zaplatit najom atd..... myslis ze toto je radost zo zivota?
Duffy napísal:
zazil som zivot , ked sme nemali co jest , boli sme najchudobnejsia rodina . bol som najchudobnejsi v triede , na ulici , na dovolenke , v tabore , na plaveckom vycviku. otec drel ako hovedo a za komousov kokot z toho. po prevrate drel este viac , ale uz na svojom.teraz drieme na svojom cela rodina a je to presne naopak. sme na opacnom konci rebricka, mozme ist na dovolenku , mozme si kupit dobre auta atd. ale myslim ,ze niekedy sme boli stastnejsi.myslim ako ludia.
vela penazi= vela starosti = zavist a nenavist
mama z toho linku bude mat bud caynne S alebo X5 4.8iS :))) a mozno ma rozum a ma nejaku HONDU JAZZ , YARIS alebo nieco podobne