... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Nesvietia kontrolky (pravdepodobne po resete oilservice)

Nedeľa, 26. Júla 2009, 17:08

Takze mam problem, pokusal som sa resetnut oilservice (kablik na pin a kostru) skusal som to asi tri krat a aj tak sa mi to nepodarilo, no potom ked som isiel do obchodu som si vsimol ze mi nesvietia kontrolky ked otocim klucom do polohy ked mi maju svietit, je to kontrolka oleja, abs a rucnej brzdy, vypalene nie su to som uz pozrel vsetky su dobre, ostatne svietia teda baterka, airbag (ked som montoval hudbu tak som mal sedacky vonku a pravdepodobne som otocil klucikom :oops: ) a oblozenie brzdove (musim kupit cidla a kuknut ako sa tam davaju :wink: ) , olej je v poriadku - je ho dost, rucna funguje tiez a ABS tiez. Takze radte mi radcovia.

Vykaslal by som sa na to ale potom nebudem vediet ked urvem olejovu vanu a zadrem motor :lol: .

Ozaj je to e36 316i saloon ´96

Teraz ma napadlo ze ked som montoval do kufra osvetlenie tak mi spalilo poistku, musel som dat druhu, asi som nechtiac oprel + o kostru :cry: :oops:

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: Nesvietia kontrolky (pravdepodobne po resete oilservice)

Nedeľa, 2. Augusta 2009, 12:39

bude vypalena 5A poistka cislo 27.
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: Nesvietia kontrolky (pravdepodobne po resete oilservice)

Piatok, 7. Augusta 2009, 19:14

to nemyslis vazne, kukal som vsetky ale neboli zle, idem to pozriet, znova hned teraz,a ak mas pravddu tak sa budes musiet branit flaske niecoho co pijes alebo jes

edit: uz som to pisal niekam, ale musim znova - blackMW je frajer :smile:

mal si pravdu bola to ta poistka a uz presne viem kedy sa to stalo ta poistka sa vypalila ja som ju vybral a kym som kukol aka to bola a nasiel nahradu tak som sa asi pomylil a dal som ju inde, takze teraz tam mam jednu navyse, pretoze na 27 som nemal ziadnu, a neviem ktoru :shock: asi na mieste č.26 no nic idem hladat schemy :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných