... všetko o BMW ...
Skypco napísal:Vcera som to zbezne pozeral na tom mojom Lifebook-u este na lyzovacke..., moc sa mi to nezdalo tak som si to nechal na vacsi display a tie svine ho asi dnes upload-li alebo vyradili... :)
Skypco napísal:Nakolko mi od Vas chodia ziadosti o doporucenie prip. dovoz auta z DE..., rozhodol som sa konecne zacat s touto temou...
Myslim ze bude aj usmevna lebo ako som uz spominal TU zazitkov s Tureckymi obchodnikmi s pojazdnym autovrakoviskom
je pomerne dost..., a hlavne pri ich neodskriepitelnom tvrdeni aj na zjavne lakovane a klepane diely frazou "Kein unfall"...
reli33 napísal:heh :-) doviezol som viac ako 300 áut medzi nimi aj e46, dve X5 jednu e36 a nakoniec dopadnem tak,že bmw pre mňa kúpim ako debil,čo prvý raz kupuje auto(( POĽSKO NIKDY VIAC!!! a to som meral aj hrúbku laku aj kontroloval km a win čísla a aj tak je strecha z iného
dodoIPD napísal:tebe by som mal ist pomoct dat auto dokopy
reli33 napísal:heh :-) doviezol som viac ako 300 áut medzi nimi aj e46, dve X5 jednu e36 a nakoniec dopadnem tak,že bmw pre mňa kúpim ako debil,čo prvý raz kupuje auto(( POĽSKO NIKDY VIAC!!! a to som meral aj hrúbku laku aj kontroloval km a win čísla a aj tak je strecha z iného