... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 28
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Skypco
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: BMW poradna - Dovoz a Kupa ojazdeneho vozidla...

Piatok, 6. Marca 2009, 01:31

Dodo do 8tis. nic moc "az" 5 ks..., z toho su 2 s prevalenymi blatnikmi a ten modry..., ktory by ze nieco stal je vdaka sedemu text. interieru moc nepredajny... :)
Na tom poslednom zelenom dokonca vymenili rohozky..., len ich zabudli dat v spravnej farbe... :)
Vid.:
Prílohy
E46_Coupe.JPG
E46_Coupe.JPG (124.06 KiB) 2074 zobrazení

Skypco
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 02:02

CR19 napísal:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bynuiboztoan
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2

1.Cena sa mi zdá byť trošku privysoká :?: :!:
2.Vpredu biele smerovky, vzadu oranžové?! :?
3.Vyzera vcelku poho..

Skypco.....mas 3 domace ulohy [-o< Po dnešnom sklamaní sa hadam ešte niečo také najde..
Thx 8)

Dakujem ti velmi pekne a nepovies mi kedy mam spat..., este chvilu a uz sa to odnaucim... :)

1. Keby len cena..., ale mu hlavne nieco chyba a ty uz urcite vies co...
2. Ten treba vidiet..., ale km sedia...
3. Ty ma tusim skusas ved tohto tunera sme uz riesili..., nezabudaj ze ja mam fotograficku pamat... :)

CR19

Piatok, 6. Marca 2009, 07:57

Skypco napísal:
Dakujem ti velmi pekne a nepovies mi kedy mam spat..., este chvilu a uz sa to odnaucim... :)

1. Keby len cena..., ale mu hlavne nieco chyba a ty uz urcite vies co...
2. Ten treba vidiet..., ale km sedia...
3. Ty ma tusim skusas ved tohto tunera sme uz riesili..., nezabudaj ze ja mam fotograficku pamat... :)

Až teraz som si všimol kedy ty vlastne posielaš tie prispevky :shock: To musíš mať radosť o tolkej hodine riešiť otravcov :mrgreen: Ale ja som ti zato velmi vdačný... =D>
Ešte k tej dvojke(čierne)....maš nejaké vysvetlenie prečo su tie smerovky takto porobené?!všetko vcelku sedi ,nevyzera to ako buranina :?
: kolega mi poslal tento link ,že mam nad tym porozmýšlať je to 330i.....No neviem čo si mam o tom myslieť.?!
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

simumarek
Auto: BMW 318tds Touring
Kraj: Nitriansky

Piatok, 6. Marca 2009, 12:59

BMW 318 tds Touring MaxTDi

Skypco
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 13:06

CR19 napísal:
Až teraz som si všimol kedy ty vlastne posielaš tie prispevky :shock: To musíš mať radosť o tolkej hodine riešiť otravcov :mrgreen: Ale ja som ti zato velmi vdačný... =D>
Ešte k tej dvojke(čierne)....maš nejaké vysvetlenie prečo su tie smerovky takto porobené?!všetko vcelku sedi ,nevyzera to ako buranina :?
: kolega mi poslal tento link ,že mam nad tym porozmýšlať je to 330i.....No neviem čo si mam o tom myslieť.?!

Ta dvojka je v podstatne lepsom stave ako ta 330-tka..., ved aj ma preco.... :)
Na tej 330-ke je trochu rozladeny predkok a uz to ma za sebou aj bok vodicovho sedadla..., ale priznajme si vcelku na tie km velmi pekny kus...

Uz som sa stretol aj s tym ze niektorym ludom spravne doladenie a zmysel pre detail nic nehovori..., takze v tomto pripade to skor tipujem na nieco take ako na vylepsenie po buracke... :)

Skypco
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 13:25

simumarek napísal:

Velmi pekny kus..., zivy priklad toho ako sa da starat o auto...

Km sedia..., jedine kde to vzdy trosku vidiet su predne svetla (plasty vzdy zajdu)...

Prezradim ti Skypcovu metodu na ozivenie tych svetiel - Lesticka na zastreky a stredne hruba 3M pasta..., ked to prebehnes aj vzadu tak je z toho nove auto... :wink:
Prílohy
89bb_24.JPG
89bb_24.JPG (18.49 KiB) 2026 zobrazení

CR19

Piatok, 6. Marca 2009, 13:30

Skypco napísal:
Ta dvojka je v podstatne lepsom stave ako ta 330-tka..., ved aj ma preco.... :)
Na tej 330-ke je trochu rozladeny predkok a uz to ma za sebou aj bok vodicovho sedadla..., ale priznajme si vcelku na tie km velmi pekny kus...

Uz som sa stretol aj s tym ze niektorym ludom spravne doladenie a zmysel pre detail nic nehovori..., takze v tomto pripade to skor tipujem na nieco take ako na vylepsenie po buracke... :)

Takže tu 330i mám vypustiť z hlavy?......319.000 km, to už je dosť za 6.990€....či adekvátne? .. :|

Skypco
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 14:17

V reale je to asi tak ze ak je auto brane rovno z BMW po predchadzajucom majitelovi a mam moznost si pozriet servisnu historiu (FA) tak je to urcite v poho..., uz som mal taky pripad dokonca mi tie doklady aj odfotili..., auto malo tiez nad 300tis. km... :)
Pri takychto km ma uz auto za sebou viac planovanych aj neplanovanych (a tie su horsie lebo ich nevidis v serviske) prehliadok (Inspektion) a bez tych dokladov nevies do coho uplne ides...

V tomto pripade radsej uvazuj o tej dvojke... :)

PS: Pozriem ti ci nieco neni priamo v BMW DE...

CR19

Piatok, 6. Marca 2009, 14:35

Skypco napísal:
V reale je to asi tak ze ak je auto brane rovno z BMW po predchadzajucom majitelovi a mam moznost si pozriet servisnu historiu (FA) tak je to urcite v poho..., uz som mal taky pripad dokonca mi tie doklady aj odfotili..., auto malo tiez nad 300tis. km... :)
Pri takychto km ma uz auto za sebou viac planovanych aj neplanovanych (a tie su horsie lebo ich nevidis v serviske) prehliadok (Inspektion) a bez tych dokladov nevies do coho uplne ides...

V tomto pripade radsej uvazuj o tej dvojke... :)

PS: Pozriem ti ci nieco neni priamo v BMW DE...

OK diky....lebo moja polovička ma už tlačí aby som si niečo vybral a kupil, no nechcem to prudko unáhliť.
Tento kus sa mi strašne páči: Len tá cena je trošku cez rozpočet #-o

Skypco
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 14:40

Prudko dobre... :)

CR19

Piatok, 6. Marca 2009, 14:44

Skypco napísal:
Prudko dobre... :)

:mrgreen: Ale kebyže velmi chcem tak tie peniaze by nebol až tak velký problém ,len na začiatku som si povedal ,že chcem auto do 8.000€.A moja polovička by zo mňa spravila polovicu kebyže to nesplním :D Ale....... :bmwball:

Btw: ta 330i keby mala všetky prehliadky zapísané v Serviske resp., nejako zdokladované všetky opravy do tých 319.000km , oplatilo by sa na ňu ísť pozrieť?! Kolega ma odhovára od 323i, 328i, nech si radšej kupim novší model, novší motor, lepšiu vybavu aj ked je tam vela km...
Naposledy upravil/-a CR19 v Piatok, 6. Marca 2009, 16:38, upravené celkom 1 krát.

simumarek
Auto: BMW 318tds Touring
Kraj: Nitriansky

Piatok, 6. Marca 2009, 15:05

Skypco napísal:

Velmi pekny kus..., zivy priklad toho ako sa da starat o auto...

Km sedia..., jedine kde to vzdy trosku vidiet su predne svetla (plasty vzdy zajdu)...

Prezradim ti Skypcovu metodu na ozivenie tych svetiel - Lesticka na zastreky a stredne hruba 3M pasta..., ked to prebehnes aj vzadu tak je z toho nove auto... :wink:

Ďakujem už som písal mojemu dovozcovi, či ju nepôjde pozrieť :) Ale budem hľadať ďaľej pre istotu :)
BMW 318 tds Touring MaxTDi

Skypco
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 17:10

Neni zac..., nech je taka pekna ako na tych fotkach... :)

Skypco
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 20:10

CR19 napísal:

:mrgreen: Ale kebyže velmi chcem tak tie peniaze by nebol až tak velký problém ,len na začiatku som si povedal ,že chcem auto do 8.000€.A moja polovička by zo mňa spravila polovicu kebyže to nesplním :D Ale....... :bmwball:

Btw: ta 330i keby mala všetky prehliadky zapísané v Serviske resp., nejako zdokladované všetky opravy do tých 319.000km , oplatilo by sa na ňu ísť pozrieť?! Kolega ma odhovára od 323i, 328i, nech si radšej kupim novší model, novší motor, lepšiu vybavu aj ked je tam vela km...

Nesedi jej kapota je to risk..., jedine ze by si v okoli nasiel este aspon dve dalsie...
Pri tych km to moze byt v poho..., ale aj vytahana calamada...
Neviem ako ti to popisat je to taky pocit, ktory citis uz po par metroch ked v tom sedis..., musi to byt pevne a hlavne ziadna vola prevodovka-kardan-diferak coho sa najviac obavam. Velakrat sa prevezies zbytocne lebo auto vyzera na fotkach dobre aj interier ako cukrik a ides sa na nom previest a nestacis sa cudovat. Niekomu to nevadi ze mu pri rozbehu z miesta vzdy nieco cvakne..., ale ver mi ze ti to bude liezt viac na nervy ako keby si nemal mat LCD...

Btw: 2DIN radio ti viem vzdy dorobit aj so spickovou hudbou... :)

Skypco
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 20:33

Este k tym motorom..., neviem preco ta kolega od M52 odhovara ved vo verzii M52TU mal tiez Double Vanos a bol dvakrat oceneny ako International Engine of the Year...
M54 ma o 20 Nm lepsi krutak pri tych istych otackach a o 0,5s lepsie zrychlenie..., takze ked zoberies priatelku tak budes na tych istych hodnotach ako pri M52... :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 28

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných