... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peppo napísal:
omyl, aj ked svetla vyzeraju, nemusia byt rovnake a nemusi sa denne svietenie dat nakodovat...
FeFe napísal:Ja mám problém denného svietenia vyriešený takto:
matormis napísal:
to mas namiesto dialkovych? , ale ako potom zapnes dialkove??
wollodya napísal:náhodou som objavil návod na LED AE http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=17&t=11099 ..potom by to bolo ako denné svietenie vcelku legálne nie?
wollodya napísal:aj ja si myslím, že je to na hlavu, keď má denné svietenie zvýšiť viditeľnosť oprotiidúceho auta ale zadná parkovačka pri tom svietiť nemá. oveľa logickejšie mi pripadá aby zadná parkovačka svietila vždy (obrysové svetlá, denné svietenie, stretávačky)
mne ide však o to, že keď ťa zastaví policajt a budú ti svietiť len predné LED AE (mám na mysli také ktoré svietia poriadne (napr. UHP LED), nie nejaké lacné nekvalitné AE za pár eur ktoré ledva vidno, už vonkoncom nie CCFL) a porovnateľne s OEM denným svietením na nových autách, no a zastaví ma policajt, pozrie že svietim len AE krúžkami, vzadu mi nesvietia parkovačky, otočný vypínač na palubovke slúžiaci na zapnutie parkovačiek a stretávačiek mám na polohe 0 (všetko vypnuté) ...teda čo mi môže?