... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M3 lover napísal:chlapci, toto je o kvalite daneho produktu, a nie o tom aby som sa machroval aky velky znak alpina mam na cecku :)
ja viem, ze je to alpina, a ostatych mam v .....
Peped napísal:To akože chces povedat že alpina je taky super kvalitný vyrobca oblecenia ale co?!
Na co budem mat koselu alpina ked tam to alpina ani neni, a o to tam predsa ide nie?!
Ked chces kvalitnu koselu je vela kvalitnych firiem co sa tomu venuju a logo alpina ti nasije do vnutra kosele hocijaka krajcirka.
alpina b3 napísal:
No taky, kto je do toho zazraty, je fanusikom tejto firmy si to kupi.A pritom nepozera, ci tam je velikanske logo, nech kazdy vidi co tam mam.ALPINA robi decentne veci.O tom to je.
RALF napísal:ono je to do urcitej miery aj zbytocne pozerstvotuto koselu by som si urcite nekupoval koli kvalite lebo pochybujem ze je nejak extremne kvalitna, to si racej kupim v obchode za desat evri tricko a dam si nan natlacit znak alpina, to by aspon malo nejaky vyznam
MEJOGSI napísal:...a na SK je zname cim vacsie logo tym je to lepsie ,ved nech to vsetci vidia ,ze co ja nosim a co som za to vysolil
NASRAT