... všetko o BMW ...
diLucca napísal:
Nie je, on to chce vymenit za M3
Joey napísal:Potom tak. No potom ten bude extrém kto to s ním vymení
macik napísal:tu AC M3 kupil v nemecku za 6000ojroo
veru bol to sip,ked som sa vozil na nej,len skoda ze ten chlapik je taky blb![]()
![]()
![]()
inac mozem potvrdit ze to bol origo AC,secko bolo zapisane v technicaku,bolo tam aj tzch 380 konia k technicaku bol este zvazok certifikatov od AC
macik napísal:tu AC M3 kupil v nemecku za 6000ojroo
veru bol to sip,ked som sa vozil na nej,len skoda ze ten chlapik je taky blb![]()
![]()
![]()
inac mozem potvrdit ze to bol origo AC,secko bolo zapisane v technicaku,bolo tam aj tzch 380 konia k technicaku bol este zvazok certifikatov od AC
Ev1L napísal:Nechce sa mi veriť že iba ten samotný Ac power M box pridáva 60 koni...Ked si zoberem do uvahy to že 3.2 s Karbonovým saním a softom bez váhy ma 350 koni..Proste vydolovať 6O koni s atmosferického motora len za pomoci power boxu sa mi zdá nereálne...
Štiky napísal:sak preto ma to zaujima, mozno je tam njaka vrtula, taka zmensenina turba... ale sak to su len dohady, preto chcem vediet viac info
Štiky napísal:no ze proste tiez to vyvija njaky tlak, ale nie jak turbo ze 0.5bar, alebo 1.5bar, ale proste len njaky tlak, ktori staci na pridanie 60tich koni...
ale sak su to len dohady a iluzie
Štiky napísal:no ze proste tiez to vyvija njaky tlak, ale nie jak turbo ze 0.5bar, alebo 1.5bar, ale proste len njaky tlak, ktori staci na pridanie 60tich koni...
ale sak su to len dohady a iluzie