... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dodoIPD napísal:
ejj ty co si husty chces sa bit?D
Tak nasli sme peknu x3 black on black 3.0d za fakt super cenu.. tak snaaad...
patres napísal:
![]()
sak ale tema je poradit a nie niekoho riesit.......ja by som si tiez z mojho platu nemohol dovolit kupit auto kesom na ruku tak museli byt aj ine ksefty
![]()
![]()
ale to je OT
No samozrejme ze nam by sa pacilo mat 3,0d ale 20r holka hmmmm....
mnauik napísal:ale 20 ročná holka hmm .. čo?
chembos napísal:nic nic, to len pato slinta![]()
![]()
mnauik napísal:ok odtiaľto si beriem, že X3 je na nič auto :) ... respektíve vec názoru .. ale skôr sú vaše názory také, že je to nákupný vozík ..čo už .. a už som bola pre to rozhodnutá a teraz zas rozmýšľam ..
![]()
![]()
mnauik napísal:ok odtiaľto si beriem, že X3 je na nič auto :) ... respektíve vec názoru .. ale skôr sú vaše názory také, že je to nákupný vozík ..čo už .. a už som bola pre to rozhodnutá a teraz zas rozmýšľam ..
![]()
![]()
patres napísal:
Cosi.....to je vsetko na tebe ci sa ti paci alebo nie......akoze neries take veci ze tu niekto povie ze to je nakupny vozik.....Tak potom X5 je o nieco vacsi nakupny vozik.....ako skor ries ze aky motor by si chcela a vybavu......ja byt tebou tak zostanem pri X3.....
mnauik napísal:ja mám ponuku na X3 2,0d ... a výbava slušná .. všetko .. skoro vôbec nie je zničené .. ako nové .. ale tak treba sa ísť na tom povoziť .. to rozhodne
dodoIPD napísal:potom ti pomoze uz len cislo tu na PatresaD
mnauik napísal:http://autobazar.hyperinzercia.sk/osobne-auta/inzerat/1346877-2007-bmw-3-series-na-predaj-predaj-slovensko/
čo poviete na toto auto?
dodoIPD napísal:potom ti pomoze uz len cislo tu na PatresaD
patres napísal:
FAKE nerealna cena