... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mnauik napísal:ale aj tak, že nevyzerá ako nákupný vozík?![]()
![]()
alfi666 napísal:hmm.. zase pekna holka v M3 je o niecom uuuplne inom.... ale asi si musime nechat zajst chut
![]()
Premna baba v X3, X5 a podobnych je jasna - aky sposobom sa k autu dostala.... nebudem rozoberat....
Zato baba v M3 - to znamena, ze nieco o autach vie, vie co chce a chce byt inaaa.... to ako sa ktomu dostala prestava byt podstatne![]()
dodoIPD napísal:to je taky nas chrapunsky pohlad .. nektory muzi nevedia prekusnut ze aj zeny su uspesne (co je podla mna normalne)
mne sa lubi ze si radsej kupis jazdene BMW ako novu prestiznu octaviu
Ja si stojim za tym ze X3 je nakupny vozik, ak sa nato pozrete , X3 vypada jak starsia X5 , takisto aj zadok x3 vypada jak zadok starsej x5.
Realne vyuzitie do terenu je nulove, vyska auta od zeme je oproti povedzme 3 kovej rade len minimalna a do x3 2.0d vzivote.. to auto je jak kebyze nalozime 2liter do 7cky..
mnauik napísal:ako sa podľa teba dostanem k tomu autu ak to auto nakoniec budem ťa - X3? .. tak, že som prišla za maminou/otcom a povedala , že chcem auto?:-D .. ja z takej rodiny nie som:)
chembos napísal:ako štýlové a bezpečné auto pre ženu je X3 priam vhodné podla mna, este chromovy naraznik napredu a smelo do parkovania![]()
mnauik napísal:a tam malo byť mať a nie ťa.. preklep
rýchlo píšem
![]()
dodoIPD napísal:to je taky nas chrapunsky pohlad .. nektory muzi nevedia prekusnut ze aj zeny su uspesne (co je podla mna normalne)
patres napísal:Ako nechapem co tu riesite co ako kde niekto zobral peniaze na auto........
alfi666 napísal:
Samozrejme... baba ma 20 rokov, chodi do skoly a je taka uspesna, ze zarobila 20t euro na X3
Osobne mi je to jedno kto si naco a ako zarobil... len som povedal, ze vacsina (cest vynimkam) bab si to - poviem to sproste - vytrtkala (co mi je v zasade tiez jedno).... len ak to neni jej pripad, tak aby nechcene nebola hadzana do "tohto vreca"
BMino napísal:
jeej, ty davas pozor aj na gramatiku