... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ice.blade napísal:ja mam otazku, ako je na tom kompatibilita dielcov vnutier diferencialov s inymi modelmi... mam problem zohnat diff E46 s pomerom aky potrebujem ale mam moznost zohnat na E36, aby som tie diffy nemusel kupovat a skusat, vedel by mi niekto povedat ci by som si vnutro mohol preskladat do E46 obalu na E46 unasace a s ulozenim kardanu?
dracik.bmw napísal:No ja si myslim ze urcite nebude pasovat vnutro z E36 do E46 bo by uz kazdy mal svor na E46 cize zamna urcite nie...A taka prestavba zadnej napravy z M3 E46 sa neoplati to uz clovek moze radsej kupit samosvor od vyrobcov ktory to robia na dane auta...
Rottwa napísal:Vyuzijem topic a ak sa da poprosim o trochu upravenie jeho nazvu.
Problem: Slaba svornost diferencialu na E39 528i. Nech tu kravu spojkujem kolko chcem, stale pocuva iba viac odlahcene koleso. Je to pre mna deprimujuce, ze neviem postavit tych 200 koni bokom. V zime bez problemov, aj ked tiez sa jej vzdy zo zaciatku nechce. Dnes sa to spravne spravalo iba vo velkom dazdi na velmi hladkom vysmykanom asfalte.
Riesenie: Ako prve mi napada klasika => hustejsi olej do diferencialu. Ale na tu vahu to stacit nebude. Je tu niekto kto sa uz s difom z E39 hral a poriesil nejaku speru ?
Rottwa napísal:Nemas foto ako ho robia ? Alebo to skladaju od nova ?