... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
dasto napísal:brzdovka je na ryske, minuly rok menene zadne kotuce, platnicky + brzdovka a vsetko odvzdusnene.... zadok preto lebo je to na kotucoch vidno ze ich malo odiera a su zajdene, ak pri brzdeni pumpnem, staci raz tak je vidiet ze brzdia a su ciste...
R0nnIe napísal:Zadne brzdia vzdy slabsie, ono po vymene musis este niejaku dobu pockat, nech sa to vsetko vzajomne prisposoby, aj mne to zozaciatku brzdilo vyraznejsie zle, ale po niejakych 500km to bolo lepsie a po niejakych 1500 to uz je super (brzdovku som komplet vymenil v celom systeme). Mne sa zas stava ze mi niekedy pri slabsiom brzdeni pistia brzdy, ale to len niekedy. Asi by som mal premazat kotuce:D:D
novda napísal:SPojku máš tiež odvzdušnenú? Je to tá istá kvapalina, tak môže byť problém aj tam. Mám pred výmenou spojky(E36 318ti Compact rv96) a menil som prednedávnom brzdovku, všetko pekne odvzdušnil, potom som dal autu zabrať, že tú spojku komplet dorazím. Tiež mi povolil pedál brzdy a musel som odvzdušnovať znovu. Je tam samoštel, takže to vie niekedy urobiť nejakú nepredvídanú vec. ALe ak máš všetko nové tak asi bude len treba zajazdiť poriadne.