... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
paja napísal:a čo je v pondelok? a dovolal si sa Kačo?
R0nnIe napísal:Inak moj oco isiel v sobotu do kostian na letisko, chcel sa ist korculovat. Tabulu videl , ale ignoroval ju. Normalne ten chlap co to je akoze jeho tam dobehol, ze nech ide odtial prec lebo zavola policiu. No pekne prijebanucky musi byt ten ujo. Myslim ale ze keby sme za nim zbehly ze kolko chce za to aby dal tu tabulu dopici, alebo este lepsie kolko chce za to aby tam pustil clenov BMWklubu, tak by sa zacal inak rozpravat. Inak bola aj to by mozno bolo riesenie dat mu par korun na ktore by sme sa vyskladali, a nech uz nerobi zo seba kokota. Co vy na to? A maly by sme sukromne letisko BMW klubuMozno keby sme dali ty co tam chodime po par EUR, tak by sa nieco dalo poriesit. Treba sa skusit ist snim dohodnut, len napiste ci by bol zaujem. Dam to aj do pokecu, nech sa tam vyjadria ludia.
BMino napísal:
clenom vstup vybavovat nemusis, OZ uz zaniklo![]()
inak mas odpoved v pokeci
R0nnIe napísal:Nemyslel som clenom ako takym. Ale tym co chodia no forum. Napriklad kazde BMW nech tam moze ist.
kubes napísal:letisko jeho nie je len prijazdova cesta
BMino napísal:ale co kaslat na to, je tojeho nech si to necha, bolo mi to moje tiez tam nikoho nepustim![]()
je aj vela inch letisk v okoli a lepsich
kačo napísal:akoze nevies.... maaame kvalitku v okoli
Mulder5 napísal:No vedúci....žiadna akcia na víkend![]()