... všetko o BMW ...
Štiky napísal:tak ale je s tym robota, zhanat to, tlacit to...
ako samozrejme, da sa to, nieje to extra problem, ale tak som to chcel proste v kniznej forme, origo...
nestoji to vela, a oni by mali mat taketo knizky aj na storocne auto, vyrobili to, tak nech na to maju aj nahradne dieli...
tot moj nazor
anetka77 napísal:no cele sa to doriesilo tak ze som chvalabohu tu prvu prehliadku neplatil....ale nasrali ma statne....teraz mam zas iny problem mam vyzraty lak na kapote s prilis agresivnej latky do ostrekovacov.....omw rumunsko je hotova katastrofa....a dobra rada netankujte omw 100 benzin v Rumunsku ....... ked si spocitam kolko problemov tu mam s autom a to sa onho chcem prikladne starat:(
1.predali mi ho tak ze malo neplatnu stk (tu je povina kazde 2 roky)
2.kazdy mesiac mi daju pokutu za neskory leazing....pritom som ich uz 3 krat poziadal nech zmenia datum....
3.nedostal som servisnu knizku manual nic proste tu ciernu blbost mi nedali....
4.nemam dvd do navigacie(byvaly majitel mi potvrdil ze odovzdal vsetko)
5.olejovu vymenu posrali a este sa hadaju ze naco davam menit po 9000tis km je to moja vec chcem mat v super stave auto tak co frflu....este aj platim zato
6.omw 100 mi do£ebala daku sondu v motore dr£ali sa mi otacky
7.predali mi jednu zlu gumu p zero a tiez sa hadali ze je ok chvalabohu vymenena
8.omw voda do ostrekovacov nici lak
staram sa o to auto ako najlepsie viem ale furt mi to tatko ciganska krajina robi tazke.....ale ano zas kde inde by som ako smetiar take mal:D
a co ma dozralo uplne je 2% zlava na 123d to radsej este pockam horsiu krizu:D
Ked niekto pojde do Rumunska nech da vediet pokecame:D