... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

killian
Kraj: Bratislavský

Re: zabit ludi v BMW je malo....

Streda, 13. Mája 2009, 19:44

Štiky napísal:
tak ale je s tym robota, zhanat to, tlacit to...

ako samozrejme, da sa to, nieje to extra problem, ale tak som to chcel proste v kniznej forme, origo...
nestoji to vela, a oni by mali mat taketo knizky aj na storocne auto, vyrobili to, tak nech na to maju aj nahradne dieli...
tot moj nazor

podla mna tu knizku najdes v ETK - kuknes cislo a objednas...

Užívateľov profilový obrázok
TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Streda, 13. Mája 2009, 20:53

nerobia ND iba 10 rokov po konci vyroby?
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 14. Mája 2009, 09:00

Nie; ked si kuknes ETK zo zaciatku 80 rokov tak tam najdes vsetko aj na E21. Pri niektorych dieloch je poznamka ze uz sa nerobia (Production discontinued) ale vzdy tam je diel ktorym sa da nahradit diel ktory uz nerobia.

porter
Auto: e30 325i, e38 740i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 14. Mája 2009, 12:17

to anetka77: super s tym olejom to zavalali... aj si im to nakoniec zaplatil cele? ci ako to dopadlo?

ja som bol v BA v AWTcku na nahradne diely a problem som nemal... ked som okukaval novu 1ku cabrio dokonca aj pribehla tetula s usmevom na tvari, ci mi moze pomoct. Samozrejme ze nemohla :mrgreen: nebol som obleceny ako nejaky supak, ale urcite som nevypadal na to, ze chcem utratit 1.5mega za nejaku novotinku. Dokonca sa im ma podarilo aj ofajcit o 50€ a na druhy den som to prisiel reklamovat a v pohode som to vybavil, vsetcia usmev na tvari.
Co som chytil nejaku dobru smenu? :P
e38 740i '98 286PS - jazdi dopredu a dozadu
e30 325i @ M50B25 192PS - stoji a hnije

100RM
Auto: e61 550i

Streda, 20. Mája 2009, 09:26

Treba sa jednoducho stazovat na zastupeni BMW AG v SR a hotovo. Oni im tam vedia narobit svojimi kontrolami dobry vietor ;-)

jankode

Piatok, 22. Mája 2009, 14:22

Posledná neoficial info čo som dostal je tá že AWT na Rožňavskej je v krachu, môžete si domyslieť prečo asi....

dodoIPD
Auto: BMW

Piatok, 22. Mája 2009, 14:25

Nerealne :)

anetka77
Autor témy
Auto: 135i
Kraj: Zahraničie

Piatok, 22. Mája 2009, 18:09

no cele sa to doriesilo tak ze som chvalabohu tu prvu prehliadku neplatil....ale nasrali ma statne....teraz mam zas iny problem mam vyzraty lak na kapote s prilis agresivnej latky do ostrekovacov.....omw rumunsko je hotova katastrofa....a dobra rada netankujte omw 100 benzin v Rumunsku ....... ked si spocitam kolko problemov tu mam s autom a to sa onho chcem prikladne starat:(
1.predali mi ho tak ze malo neplatnu stk (tu je povina kazde 2 roky)
2.kazdy mesiac mi daju pokutu za neskory leazing....pritom som ich uz 3 krat poziadal nech zmenia datum....
3.nedostal som servisnu knizku manual nic proste tu ciernu blbost mi nedali....
4.nemam dvd do navigacie(byvaly majitel mi potvrdil ze odovzdal vsetko)
5.olejovu vymenu posrali a este sa hadaju ze naco davam menit po 9000tis km je to moja vec chcem mat v super stave auto tak co frflu....este aj platim zato
6.omw 100 mi do£ebala daku sondu v motore dr£ali sa mi otacky
7.predali mi jednu zlu gumu p zero a tiez sa hadali ze je ok chvalabohu vymenena
8.omw voda do ostrekovacov nici lak

staram sa o to auto ako najlepsie viem ale furt mi to tatko ciganska krajina robi tazke.....ale ano zas kde inde by som ako smetiar take mal:D

a co ma dozralo uplne je 2% zlava na 123d to radsej este pockam horsiu krizu:D
Ked niekto pojde do Rumunska nech da vediet pokecame:D

Štiky
Auto: ///M-Power

Piatok, 22. Mája 2009, 23:08

anetka77 napísal:
no cele sa to doriesilo tak ze som chvalabohu tu prvu prehliadku neplatil....ale nasrali ma statne....teraz mam zas iny problem mam vyzraty lak na kapote s prilis agresivnej latky do ostrekovacov.....omw rumunsko je hotova katastrofa....a dobra rada netankujte omw 100 benzin v Rumunsku ....... ked si spocitam kolko problemov tu mam s autom a to sa onho chcem prikladne starat:(
1.predali mi ho tak ze malo neplatnu stk (tu je povina kazde 2 roky)
2.kazdy mesiac mi daju pokutu za neskory leazing....pritom som ich uz 3 krat poziadal nech zmenia datum....
3.nedostal som servisnu knizku manual nic proste tu ciernu blbost mi nedali....
4.nemam dvd do navigacie(byvaly majitel mi potvrdil ze odovzdal vsetko)
5.olejovu vymenu posrali a este sa hadaju ze naco davam menit po 9000tis km je to moja vec chcem mat v super stave auto tak co frflu....este aj platim zato
6.omw 100 mi do£ebala daku sondu v motore dr£ali sa mi otacky
7.predali mi jednu zlu gumu p zero a tiez sa hadali ze je ok chvalabohu vymenena
8.omw voda do ostrekovacov nici lak

staram sa o to auto ako najlepsie viem ale furt mi to tatko ciganska krajina robi tazke.....ale ano zas kde inde by som ako smetiar take mal:D

a co ma dozralo uplne je 2% zlava na 123d to radsej este pockam horsiu krizu:D
Ked niekto pojde do Rumunska nech da vediet pokecame:D

z Rumunska ani ciapocku na ventil [-( , este aj to ti daju krive a budu sa hadat
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

cumic
Auto: ex E36 323i coupe
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Júna 2009, 18:56

anetka77, ty robíš smetiara v Rumunsku??? Akože máš za to lepšie prachy ako unás ale medzi cigánmi žit??? Radšej doma roznašať letáky!!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných