... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Vittorio
Autor témy

e34 TDSo - nechce startovat...

Utorok, 2. Júna 2009, 18:19

Zdravim pani, potreboval by som poradit ohladom problematického startovania. Normalne sadnem do vychladnutého auta, startujem a nic! Asi az tak po 10 min. startovania konecne naskoci a aj to len pri stlacenom plyne...Uz ked raz rano naskoci, tak v pohode ide cely den, startuje super....az kym zas poriadne nevychladne. Najprv som mal podozrenie na zhavice, pretoze som ich prednedavnom kupil a bola to taka pochybna kupa od manika z jedneho obchodu za podozrivo dobru cenu a bez blocku(NGK), ale po odmontovani sania a vybrati zhavicov vsetky fungovali perfektne...Potom som podozrieval podavacie cerpadlo v nadrzi, pretoze to som tiez nedavno menil za ine pouzite(stare nepodavalo poslednych 20l nafty)...dal som spat stare-stale problem... Po asi tyzdni takehoto startovania som uz nenastartoval vobec....tak som auto odtiahol ku mechanikovi a ten povedal, ze je zrejme zavzdusneny privod nafty, ze to mam surovo roztiahnut za autom vrazit tam trojku a pustat spojku a ono sa odvzdusni...spravil som, auto naskocilo a myslel som si ze je po probleme a asi tyzden auto behalo paradne bez problemu a dnes znova, rovnaky problem a uz som z toho zufaly.... serie ma to a bojim sa, ze takymto postupom zachvilu odpalim starter, prip. aj nieco ine....ak niekoho z vas nieco napada budem vdacny za kazdu radu...

Elcapitano658
Auto: E36 325 tds, E30 38i
Kraj: Bratislavský

Re: e34 TDSo - nechce startovat...

Utorok, 2. Júna 2009, 18:34

mne to robilo to iste a vymenil som všetky hadičky k nafte aj prepadove medzi žhavičmi su take tenke od prvého valca až po šiesty a ide to ako hodinky ja myslím teda podla toho čo píšeš že máš asi to isté čo som mal aj ja. Ja som si tiež strielal gulku do hlavy každe ráno a všetci mechanici čerpadlo jedno druhe a pritom to bola uplne banalna vec ked ho nechaš dlhšie stáť tak sa zavzdušní a už nenaskoči alebo po 10min jak píšeš skús vymeniť tie hadičky a daj vedieť či to pomohlo veľa štastia
BMW E36 325 TDS
BMW E30 318 i

Vittorio
Autor témy

Utorok, 2. Júna 2009, 19:13

tiež mam toto podozrenie, lebo keby to bolo cerpadlo alebo nieco tak by auto nemalo vykon,alebo by to robilo pri kazdom startovani, ale asi bude niekde v hadicke dierka a jak taha tak si asi potahuje vzduch... ](*,)

Elcapitano658
Auto: E36 325 tds, E30 38i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 9. Júna 2009, 19:00

Napiš či sa ti to podarilo opraviť alebo ti to ete blbne
BMW E36 325 TDS
BMW E30 318 i

Vittorio
Autor témy

Utorok, 9. Júna 2009, 19:14

medzicasom som auto zas nemohol nastartovat vobec, prisiel kamarat s valnikom, roztiahol ma lanom - auto nakoplo a teraz bude asi opat jazdit na prvy brnk tak 3-4 dni....ale chystam sa ku mechanikovi a dufam, ze ho ukecam na vymenu palivovych hadic, lebo vyzera to byt pekne na p*** robota...

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Utorok, 9. Júna 2009, 19:27

Tiež myslím, že to budú prepady. To isté sa mi stalo asi pred pol rokom. Naštartoval som asi po piatich minútach, pozeral čo sa deje a od prvého válca začala slziť nafta. Takže kryt dolu a potom som to vystriekal čističom na brzdy. Hneď bolo vidno, odkiaľ presakuje. Samo, že spod hadičky. Boli už dosť stvrdnuté. Tá hadička je dosť drahá, ale nešetri na nej. Meter stojí okolo 20€. Potrebuješ tak asi 1,5 metra. Ale nedávaj tam šmejdy na 6-7€. Po dvoch týždňoch ich vymeníš za originál (to je skutočnosť z bavarie v Košiciach). Od výmeny hadičiek žiaden problém.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných