uf ,neviem kde skor zacat ....vcera sme mali ist pozriet na toto bawo (je to uplne jedno z akeho dovodu a preco) :
http://pistonheads.com/sales/1041539.htm do telefonu mi den pred vyjazdom bolo povedane :spraveny komplet servis ,nikdy!! burane ,aj ked to ma facelift masku ,uplna historia + origo nemecky technicak ,nove pneu ,vsetko funkcne! sadnut a jazdit!
tak reku podme ,aj tak je tu nuda v tom skur*enom anglicku a aspon uvidim ci je to fakt top stav ,ako pise a aj vyzera na foto.
cakame na mieste ,dosiel zhruba 27 rocny Pakistanec (uz vtedy mu vrela voda) ,a sli sme na parking :
az ak sme zastavili ,tak si vsimol ,ze mu vrie voda - cize obhliadka motora (-1) tym padom neviem ake boli na aute brzdy ,podvozok ,stav prevodovky ,motora + nejaky ten hluk lozisk atd...
kopec kablov odpojenych ,pri motore (-1)
kryt okolo vrtule na chladici nebol (-1)
uplne zrusena klima ,bez hadic do kurenia (-1)
vytlmenie prednej kapoty nebolo (-1)
v interieri chybal plast pod volantom (-1)
tachometer v milach ,pritom dovoz z DE (-1)
predne sedacky v el. ,nefunkcna jedna opierka + spolujazdcova opierka vykrivena do boku + nefunkcne ovladanie na nohy(-1)
koza na tapacirungach + stredovy tunel ,akokeby to uz niekto niekedy daval dole ,a zalepil to chemoprenom (-1)
akoze Mkova radicka ,vymenena za nejaky shit (-1)
viacej som ani nemal chut pozerat ,to len aby si myslel ,ze sa mi paci (+6)
karoseria ,vazne zaujimava farba macaoblau metallic ,myslel som ,ze je cierna no bola taka fialova..proste pecka (+5)
no lak doskriabany ,sem tam preliaceninka ,no bolo vidno ,ze zo zadu bola mensia raana (-1)
vnutro pri rezerve bolo bielej farby ,zeby tukes? (-1)
rezerva ziadna ,chubajuce casti koberca v kufri (-1)
zo spodku auta trcali paskovace (tie stahovacie ) a svorka na vyfuk s minimalne troma maticami po stranach (-1)
pneu ,nejake jazdenky a vpredu ,a aj vzadu 8,5 palcovy disk (vzadu pneu 235!) (-1)
historia auta ,prefotene 3 strany o aute z nejakeho servisu ,serviska ani len neviem z akeho auta (-1)
roletka na zadnom okne (+7)
na viacej veci ,ktore som chcel pozriet som uz ani len nemal chut pozerat,lebo mi az zle prislo.ako clovek moze dodrbat take nieco ako Mko ,a to som si myslel ,ze moje nieje v najlepsom stave....viacej Vam asi napovie zopar foto ,ktore som nemohol nevyfotit
na zaver zopar hlasok Pana PAKISTANCA :
na odpojenu klimu : sak nie sme zenske ,netreba ju ,a ak je teplo otvoris si okna nie?ja ju vobec nepouzivam
na prehriatie motora :kua som nedotiahol sk_pasku na hadici ,aj ta hadica bola uz stara
preco to ma siroku masku : to sa uz tak doviezlo z Nemecka ,ale tukes nebol
preco to predavas :mama ide na operaciu ,potrebujem penaaze
a najlepsi zadrb bol ,ked som sa ho opytal ,ze nemozem pochopit preco to ma bielu podlahu pri rezerve :ze to mali vsetky Mkove E34ky (a ze zrovna ja to nemam

)
Pan PAKISTANEC sa este chvalil ako naklada sopliakom na 206kach a saxach...no bol som v p*ci ,ked mi povedal ,ze ma m3 e30 cabrio (no nechcite vediet ake videa mi s tym autom ukazoval

)
dakujem za to ,ze som mal cest vidiet dalsieho KOK*TA v tejto posratej krajine