... všetko o BMW ...
robin napísal:Dakujem pekne vsetkym tym ktori odpovedali k teme a k veci.
A ti ostatni meditotori, ktori sa tu len pozastavovali na tom, ze co je to za blbost spekulovat nad spotrebou ci je rozdiel 0,3 alebo 0,5, pripadne rady typu motorka, fabia a podobne
si bud necitali temu alebo nevedia pocitat alebo este nieco ine... Som si potreboval urobit len prehlad, ako je to s realnou spotrebou u bmw, ale nikde som nepisal, ze sa chcem trapit niekde na 90 km/h s ocami prilepenymi na palubnom pocitaci, aby nedajboze spotreba nevyskocila nad 5L. Dalsia vec nejazdim 10 km denne kedy je uplne jedno aka je spotreba ale 50tis km rocne a je rozdiel ci si kupim auto s 5L spotrebou alebo s 10L spotrebou. To mate len rozdiel v cene cca 80tis Sk rocne! Tak sa poniektori zobudte!
Som sa nakoniec rozhodol pre mercedes C a jazdim na LPGTak este raz vdaka.
robin napísal:Dakujem pekne vsetkym tym ktori odpovedali k teme a k veci.
A ti ostatni meditotori, ktori sa tu len pozastavovali na tom, ze co je to za blbost spekulovat nad spotrebou ci je rozdiel 0,3 alebo 0,5, pripadne rady typu motorka, fabia a podobne
si bud necitali temu alebo nevedia pocitat alebo este nieco ine... Som si potreboval urobit len prehlad, ako je to s realnou spotrebou u bmw, ale nikde som nepisal, ze sa chcem trapit niekde na 90 km/h s ocami prilepenymi na palubnom pocitaci, aby nedajboze spotreba nevyskocila nad 5L. Dalsia vec nejazdim 10 km denne kedy je uplne jedno aka je spotreba ale 50tis km rocne a je rozdiel ci si kupim auto s 5L spotrebou alebo s 10L spotrebou. To mate len rozdiel v cene cca 80tis Sk rocne! Tak sa poniektori zobudte!
Som sa nakoniec rozhodol pre mercedes C a jazdim na LPGTak este raz vdaka.
666johan-ko napísal:ta si ho aj nechaj ten tvoj cedes ale ked sa ti zacne jebat,potom si sam povies,ze si ale riadny debil ked do roka sa 10 krat do prace nedostanes kvolôi poruche hihhiä
666johan-ko napísal:nooo ved totottoo nehovorim ze som milionar,lebo to niesom ale akoby to vyzeralo kebyx mal kazdy zobrak bavo co pozera len na spotrebu to by bolo pekne od pi..
jankode napísal:Moja skúsenosť mám 318d touring, E46 r. v. 2002, jazda iba v BA spotreba 5,4 - 5,7 l. Ked treba dupnem, ked netreba užívam si kľudnú hrbolatú a jamovú jazdu v BA![]()
Takúto spotrebu som mal aj na dialnici na Oravu pri priemerke od 130 - 170 km/h pri naložení auta 4 dospelí + 1 dieťa.
Je to manuál.
Ale sa vôbec divím ak si niekto kupuje BMW a pozerá na spotrebu, či bude mať 5,5 alebo 4,7, to mi pripadá moc smiešne. Sorry, to bol len môj názor na vec.
WooDoo napísal:cuduj sa svete, ale tie fabie, zeru pekne vela a ani ten servis nieje najlacnejsi, takze o tom potom na firme mame 11 HTP a jedno combi 1.4 TDi.
666johan-ko napísal:nooo ved totottoo nehovorim ze som milionar,lebo to niesom ale akoby to vyzeralo kebyx mal kazdy zobrak bavo co pozera len na spotrebu to by bolo pekne od pi..