... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Pežot

Re: F01 ///M

Štvrtok, 4. Júna 2009, 08:59

Ale tak povedzte mi koľko % všetkých civilne predaných M je využívaných na motorsport?? :-k
Naposledy upravil/-a Pežot v Štvrtok, 4. Júna 2009, 18:04, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 4. Júna 2009, 14:46

Keď už bude tak mi s tým už vela nespravíme. Nech to aspoň kopne do r.ti Mercedes S63 AMG a Audi S8 :D
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 4. Júna 2009, 15:29

Joey napísal:
Keď už bude tak mi s tým už vela nespravíme. Nech to aspoň kopne do r.ti Mercedes S63 AMG a Audi S8 :D

asi tak nejako, luxusne automobilky maju taketo lode ktore oplyvaju vykonom, preco aj bmw nie, sice asi predajnost bude mozno 3ks za rok, ale aj tak treba pokrit aj tento trh :-k
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

alfi666

Piatok, 5. Júna 2009, 10:51

Nechapem preco niekomu vadi, ze vyrobili sedmu "M" :roll: ... vsak ked sa vam napad silneho velkeho auta nepaci, tak si ho proste nekupte :roll:

Ja keby som bol potencionalny klient co chce 7er, mal by som dost prachov, tak by som chcel silny motor... ci uz to je oznacene ako M alebo nie.. to je jedno.. to je len marketing... ale co je zle natom, ze to auto je silne?... buduci zakaznik zato vyplati neskutocne prachy,, tak zrejme nebude chciet aby ho natrela kadejaka oturbena 900 kilova krabicka ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

M3driver

Piatok, 5. Júna 2009, 10:56

alfi666 napísal:
Nechapem preco niekomu vadi, ze vyrobili sedmu "M" :roll: ... vsak ked sa vam napad silneho velkeho auta nepaci, tak si ho proste nekupte :roll:

Ja keby som bol potencionalny klient co chce 7er, mal by som dost prachov, tak by som chcel silny motor... ci uz to je oznacene ako M alebo nie.. to je jedno.. to je len marketing... ale co je zle natom, ze to auto je silne?... buduci zakaznik zato vyplati neskutocne prachy,, tak zrejme nebude chciet aby ho natrela kadejaka oturbena 900 kilova krabicka ;)

ono vacsine vadi skor to ze je to oznacene prave tym "M" aj ked to nema nic spolocne s Motorsportom. da sa najsilnejsia verzia oznacit aj inac, toto "kazi dojem"... ale M-arketing je marketing no...
#-o
M3 -> Ducati

alfi666

Piatok, 5. Júna 2009, 11:12

Vies kolko 316i som videl a mali ///M loga hadam aj zvnutra nadrze? :roll: Skor to je hanba... :oops: (vsak mame tu aj zbierku fotiek)...

Ako -podla mna ani M5 nieje zrovna lahke auto... sedma bude len o nieco tazsia... tak nechapem preco nie :-k

Vsak M ma priniest trochu vykonu a sportovej jazdy pre "bezneho cloveka" (rozumej nepretekara)... no majitelom M7 zrejme bude stacit ten vykon a ta agilita asi nieje az tak prvorada ;)

Nebude to zrejme auto na okruhy... to je pravda... ale kolki zvas M majitelov pouzivate auto cisto len na okruhu/uzavretej trati?.. asi malokto ;)... zrejme aj majitel M7 sa stym bude chciet odviest na rokovanie, atd...

...No neviem 8-[

kamelot
Auto: BMW E46 330dT
Kraj: Košický

Piatok, 5. Júna 2009, 11:16

M3driver napísal:
ono vacsine vadi skor to ze je to oznacene prave tym "M" aj ked to nema nic spolocne s Motorsportom. da sa najsilnejsia verzia oznacit aj inac, toto "kazi dojem"... ale M-arketing je marketing no...
#-o

ked moze byt S8, preco by nemohla byt M7? podla mna uz bolo nacase, aby dosla... ved ludia, kde by sme boli keby nebol progress a vsetci by sa drzali nejakych tradicii a konzervativnych nazorov?
Obrázok
E46 330dT Orientalblau

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 5. Júna 2009, 11:19

alfi666 napísal:
Vies kolko 316i som videl a mali ///M loga hadam aj zvnutra nadrze? :roll: Skor to je hanba... :oops: (vsak mame tu aj zbierku fotiek)...

Ako -podla mna ani M5 nieje zrovna lahke auto... sedma bude len o nieco tazsia... tak nechapem preco nie :-k

Vsak M ma priniest trochu vykonu a sportovej jazdy pre "bezneho cloveka" (rozumej nepretekara)... no majitelom M7 zrejme bude stacit ten vykon a ta agilita asi nieje az tak prvorada ;)

Nebude to zrejme auto na okruhy... to je pravda... ale kolki zvas M majitelov pouzivate auto cisto len na okruhu/uzavretej trati?.. asi malokto ;)... zrejme aj majitel M7 sa stym bude chciet odviest na rokovanie, atd...

...No neviem 8-[

Ale loga M niesu problem. Bo 316i s Mpacketom nieje Mko... je to len sportpaket k 316tke... cize ako hambu to nevidim.
M7 je hamba v tom zmysle ze je to Mko. To je jedno ake je silne... ale ten motor co do neho montuju je absolutny anti-motorport a jej vaha a jazdne vlastnosti a celkovo koncept velkej limuziny je taktiez nezlucitelny s logom motorsport. Tak ako pri X6 X5. Cize zaver toho celeho je ze M je v tomto pripade len o marketingu...

m4x
Auto: E60 545i

Piatok, 5. Júna 2009, 11:27

toto je na zaplakanie, M smeruje do sraciek a straca tak svoje meno a respekt, uz je to naozaj len cisto marketingova zalezitost..
spominam si ked sa viedli debaty preco nie je sedma aj M ? no bolo predsa len lepsie ked nebola.. sedma je o niecom uplne inom a M uz uplne.. akoby chceli spojit nieco nemyslitelne #-o je to na plac, tymto len dorazili cele "M", nacali to X5, X6, skoda slov [-(
!!! Obrázok ???

M3driver

Piatok, 5. Júna 2009, 11:29

mne osobne pride M5/6 presne na hranici medzi "ma zmysel/zbytocnost". pravda, je to na sportove auto uz moc velka vaha, stale je vsak vcelku ziva, agilna a pod., vyblaznis sa na okruhu v pohode. aj ked to bude par krat do roka. kdezto taku M7 na okruh zoberu asi fakt iba testovaci jazdci, novinari a pod., ten vykon vyuzije 99% majitelov akurat na dialnici...

M5 je rodinny sedan ktory, ak mas chut, zoberies na ten okruh a da ti plnohodnotny jazdny pozitok. M7 bude pravdepodobne iba brutal vykonna limuzina...

neviem no, ja som presvedceny ze stacilo iba ine oznacenie 8)
M3 -> Ducati

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Piatok, 5. Júna 2009, 11:30

Pravdupovediac o dost viac nechapem X5M a X6M, ked uz spravili tieto dve tak M7 je uz skoro povinnost potom... Samozrejme najlepsie by bolo ak by sa drzali povodneho zameru a filozofie M-ka.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

eko.fresh

Piatok, 5. Júna 2009, 11:53

Povodna filozofia uz asi nepride... ](*,)
- lahke auto, atmosferak, mech. LSD uz zrejme od M nedojde.

eko.fresh

Piatok, 5. Júna 2009, 12:00

kamelot napísal:

ked moze byt S8, preco by nemohla byt M7? podla mna uz bolo nacase, aby dosla... ved ludia, kde by sme boli keby nebol progress a vsetci by sa drzali nejakych tradicii a konzervativnych nazorov?

Len u Audi S neznamena to co u BMW M. Audi sa snazi nasadzovat na top modely oznacenie RS.

alfi666

Piatok, 5. Júna 2009, 12:13

eko.fresh napísal:
- lahke auto, atmosferak, mech. LSD uz zrejme od M nedojde.

Vzdy to bolo o prachoch a vzdy aj bude ;).. nemozu vyrabat nieco, co sa paci len im, alebo uzkej skupine ludi... z toho by nevyzili ;)
A vysvetlim ti aj preco, aj ked si myslim, ze to vsetko vies ;)

Lahke auto ma malo deformacnych zon a nepreslo by crash testami .... povedz - kupil by si si BMW s 2 hviezdickami pricom hocijaky Renault by sa ti vysmial s piatimi? ;)

Velkoobjemovy atmosferak ma vyssiu spotrebu a emisie ako mensi preplnany turbo(alebo kompressor) motor ;) - kupil by si si auto s 200 konmi a povedzme 300NM krutakom, ked iny vyrobia za rovnaku cenu auto s 300 konmi a 400NM krutakom? (ktore este BTW menej zerie pri beznej prevadzke)

LSD je super - ovsem pre tych co vedia jazdit ;)... (predpokladam, ze ti co kupuju ///M jazdit vedia alebo si to aspon myslia) - inak M3 E92 nema samosvor?

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Piatok, 5. Júna 2009, 13:51

No ja myslim ze BMW sa pri tomto aute drzi inej filozfie ako M. Skor mi to pripada ako dielo filozofie "Radost z jazdy" . Myslim si ze jazda na takej velkej limuzine ktora ma 600ps a 800nm musi byt uzasna, urcite to ma nieco do seba. A nepredpokladam ze ty ludia ktory maju na take auto tuzia po malom Mku. Ale po riadnej pohodlnej limuzine ktora ma taky vykon ze ked rano bude vies deti do skoly , tak tie budu celi den grcat s toho zatahu co ma to auto :D To je moj nazor

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných