... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Joey napísal:Keď už bude tak mi s tým už vela nespravíme. Nech to aspoň kopne do r.ti Mercedes S63 AMG a Audi S8
alfi666 napísal:Nechapem preco niekomu vadi, ze vyrobili sedmu "M"... vsak ked sa vam napad silneho velkeho auta nepaci, tak si ho proste nekupte
![]()
Ja keby som bol potencionalny klient co chce 7er, mal by som dost prachov, tak by som chcel silny motor... ci uz to je oznacene ako M alebo nie.. to je jedno.. to je len marketing... ale co je zle natom, ze to auto je silne?... buduci zakaznik zato vyplati neskutocne prachy,, tak zrejme nebude chciet aby ho natrela kadejaka oturbena 900 kilova krabicka
M3driver napísal:ono vacsine vadi skor to ze je to oznacene prave tym "M" aj ked to nema nic spolocne s Motorsportom. da sa najsilnejsia verzia oznacit aj inac, toto "kazi dojem"... ale M-arketing je marketing no...
alfi666 napísal:Vies kolko 316i som videl a mali ///M loga hadam aj zvnutra nadrze?Skor to je hanba...
(vsak mame tu aj zbierku fotiek)...
Ako -podla mna ani M5 nieje zrovna lahke auto... sedma bude len o nieco tazsia... tak nechapem preco nie![]()
Vsak M ma priniest trochu vykonu a sportovej jazdy pre "bezneho cloveka" (rozumej nepretekara)... no majitelom M7 zrejme bude stacit ten vykon a ta agilita asi nieje az tak prvorada
Nebude to zrejme auto na okruhy... to je pravda... ale kolki zvas M majitelov pouzivate auto cisto len na okruhu/uzavretej trati?.. asi malokto... zrejme aj majitel M7 sa stym bude chciet odviest na rokovanie, atd...
...No neviem
kamelot napísal:
ked moze byt S8, preco by nemohla byt M7? podla mna uz bolo nacase, aby dosla... ved ludia, kde by sme boli keby nebol progress a vsetci by sa drzali nejakych tradicii a konzervativnych nazorov?
eko.fresh napísal:- lahke auto, atmosferak, mech. LSD uz zrejme od M nedojde.