... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BlackRider napísal:
Nahodene a 100% spokojnost instalacia mi trvala cca 1hod. a vsetko slape ako ma a aj ovladanie na volante skratka ako pred tym len stym rozdielom ze pocuvam mp3
BlackRider napísal:Jedna otazocka pre zdatnejsich ked vypnem klucik tak mi trocha pukne v zadnych reproduktoroch teraz som si neni isty ci mi to robilo aj pred tym nez som tam namontoval ten USB aux adapter. Vsetko su seriove repraky ziadny zosilovac a nic podobne. dik
korki napísal:
mne to robi obcas tiez, nemam ziadnu upravu radia...za chybu to ani nepokladaj, pokial to hra dobre, mam otazocku na teba: ake mas radio? ja chcem tiez poriesit hudbu v aute a nechcem menit za nejake neoriginalne radio a chcem aby som mal USB vstup na MP3...bo ja mam obycajne na kazety, neviem by mi pomohla ta sranda co si kupil ty
korki napísal:no mam posledne z tejto stranky http://www.e46.cz/index.php/bmw-e46-vyb ... zetou.html kompatibilne neni zrejme potomtak ako mi radil "skypco" musim si zohnat bussines verziu............inak si spokojny? normalne si nahadzes na USB kluc MP3ky, mozes si urobit aj zlozky a na radiu aj na volante funguje prepinanie, hlasitost, vsetko ako ma? kvalita zvuku? atd
alfi666 napísal:presne tak by som to urobil tiez...... v pripade CD prehravaca by sa to dalo pripojit paralelne s CD vstupom... a tiez by zrejme bolo nutne mat vnutri nejake CD - idealne s napalenou "tichou" stopou... potom by sa to slo tak, aby v pripade potreby bol CD prehravac normalne funkcny
na druhej strane - za 100 euro ked mas tu krabicku, tak mozes naplno vyuzivat prepinanie na volante a podobne... cize stale to ma naviac :)
alfi666 napísal:presne tak by som to urobil tiez...... v pripade CD prehravaca by sa to dalo pripojit paralelne s CD vstupom... a tiez by zrejme bolo nutne mat vnutri nejake CD - idealne s napalenou "tichou" stopou... potom by sa to slo tak, aby v pripade potreby bol CD prehravac normalne funkcny
na druhej strane - za 100 euro ked mas tu krabicku, tak mozes naplno vyuzivat prepinanie na volante a podobne... cize stale to ma naviac :)