... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BlackRider napísal:
pozri si tento odkaz http://cgi.ebay.de/USB-SD-MP3-WMA-AUX-I ... 7C294%3A50 tam najdes aj obrazky na ake autoradia je to kompatibilne a na ktore nie
kocian napísal:
Zdravým, je niekto na slovensku kto takuto krabicku a prislusenstvo na Slovenku ma ? Mam Vážny záujem a okamzite by som to kupil. Dufam že to bude pasovať - mám E46 a bussiness CD radio. Podla toho odkazu by malo
Dakujem
BlackRider napísal:
Ja ju mam namontovanu v aute 100% spokojnost
kocian napísal:
Kde to mozem kupit ? Da sa to u niekoho na slovensku ? Nemam moznost platit sposobom aky vyzaduju na ebay ...
Swandes 320D napísal:
Tiez to uz mam objednane,zajtra cakam zasielku z DE,predavaju to Nemci ale nasiel som to aj u Poliakov.Bol som aj na origo. ich DE stranke a tam bola cena cca 130euro,cize odporucam odkial to ma BlackRider a aj Ja
![]()
Ohladom objednavky z ich stranky-jednoduche,,,registracia,objednanie,poslu ti mail s c.uctu,peniaze posles na ucet moneybookers,oni preposlu do DE a mas po probleme.
BlackRider napísal:
Dobre hovoris ponuril som na nete vsetko mozne ale najlacnejsie to bolo u nemcov.
Swandes 320D napísal:
Tak tak![]()
Dnes mi to prislo,no nestihol som to nahoditrobil som s domom,dufam ze zajtra pozajtra to nahodim.
Potom dam info,oko som dopadol
Swandes 320D napísal:No takze,,,dnes som to nahodilocakaviana naplnene na 100%
,jednoducha montaz,vzhlad,osadil som ho po drobnej uprave do otvaracieho priastoru nad zapalovacom,foto hodim do pribehu
![]()
Mp3 pekne prehrava bez ukoru na kvalite!Cisty zvuk,lepsie nez cd.![]()
Co sa tyka odrusovaca....je tam pocut jemny zvuk no nic co by odputavalo od hudby,ziadne otacky ci podobne pazvuky![]()
Som spokojny
BlackRider napísal:
hm ziadne pazvuky ako si to zapajal napajanie a kostru si tahal od radia ? lebo ani ja som nemal pazvuky az pokial som nenastartoval
M3driver napísal:chalani pojde mi ta krabica aj na moje?? onboard monitor 16:9, navi, CD changer... som z toho debil![]()
mam doma kopec nevyuzitych SD kariet aj USB!
BlackRider napísal:
urcite pozri na jeho stranke http://www.adapterexpert.com/-Bluebird- ... 431_x2.htm