... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
myroslav napísal:Joey, ja mam 2005-ku a tiez som kdesi pozeral ze mam commonrail, normalne si ma domotal.... ale mam len M47N
Gali6 napísal:Tak kupoval som to kvôli spotrebe, ale zober si že 320d 150 konova ma spotrebu vyssiu asi iba o par deci. CHipnut by som to asi chcel predsa ten vykon by bol idealny kebyze je trocha vyssi tak aby to motoru neublizilo. To hrabanie opravujem. Len mi bolo divne ze ked som vypol dsc-čko a vytočil motor a pustil spojku tak sa mi neprešmykli ani kolesa. A na tej poistke neušetrím, predsa je to 2 liter, len škoda že to neni 320D. hehe,
Čo sa týka Angle eyes, niekto to robí v Nitre za nejakých 80 eur, preto som sa tu pýtal, či niekto z blavy sa tým nezaoberá a troška lacnejšie ak by sa dalo
Joey napísal:Tvojmu autu nič neni. 318d motor ešte nemá comon rail. Octavia s tým 110 koňovým motorom musí ísť tiež aspoň tak než 318d, lebo je ovela lachšie auto.320d 150 koňové už má CR.
myroslav napísal:
ale skus sa trosicku pohrabat v prispevkoch na fore a pozri si ktore auto vystupuje na fore najviac s nazvami "mam problem s...", "nejde mi ...", "nefunguje...." a asi 80% prispevkov v teme 3-kovych baworakov sa venuju E46 320D!!!
a co sa tyka poistky tak to mas pravdu, ze 318D a 320D ma ten isty obsah, ale dnesne poistky su naceňovane uz vetsinou podla kW alebo podla koni a nie podla obsahu a kopec dalsich blbosti vplyva na cenu poistiek...
...co sa tyka common rail, tak nechcem sa hadat ale mam to auto uz ppol roka a stale zijem v tom ze to ma commonrail, ak sa mylim tak ma opravte...
a ak si ho das chipnut, tak rad by som sa potom s Tebou stretol niekde osobne, resp. by sme aj nejaku skusobnu jazdu dali a tak, uz aj ja som sa nad tym zamyslal, akurat ta kriza ma zabrzdila v tomto
Inscene napísal:nejde hrabat ? kua sak dam 3 tis otacok pustim spojku a stojis na miestestojis do vtedy dokedy ti nieje luto pneumatik :)
Gali6 napísal:Nazdar chlapi,,, technická otázkočka na Vás. Mám 85 kw čiže 116 koníkového tátoša, a pri vypnutí DSC, mi to nechce hrabať.
Nezdá sa mi že by bolo turbo zlé alebo nejak vadný motor, to nie. Ale už ked ma na šprint dala dole lepšie povedané bola o niečo vpredu ako ja oktávia kombičko 110 konova, tak tomu mojmu autu niečo musí byť. ťahá to celkom dobre. Čital som že ked sú zadrbané moc trisky tak vstrek paliva sa oneskoruje viac a viac, až napokon treba vymeniť alebo opraviť common rail.
Hovorím ísť to ide celkom pekne ale ta akcelerácia je troška horšia, mám tam 225/R16/50 neviem či som to dobre napísal, môže to byť aj širokými gumami že mi neda odpich taký ako by malo dať alebo to bude tými triskami, díkes za postrehy :)