... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Gali6 napísal:Nazdar chlapi,,, technická otázkočka na Vás. Mám 85 kw čiže 116 koníkového tátoša, a pri vypnutí DSC, mi to nechce hrabať.
Nezdá sa mi že by bolo turbo zlé alebo nejak vadný motor, to nie. Ale už ked ma na šprint dala dole lepšie povedané bola o niečo vpredu ako ja oktávia kombičko 110 konova, tak tomu mojmu autu niečo musí byť. ťahá to celkom dobre. Čital som že ked sú zadrbané moc trisky tak vstrek paliva sa oneskoruje viac a viac, až napokon treba vymeniť alebo opraviť common rail.
Hovorím ísť to ide celkom pekne ale ta akcelerácia je troška horšia, mám tam 225/R16/50 neviem či som to dobre napísal, môže to byť aj širokými gumami že mi neda odpich taký ako by malo dať alebo to bude tými triskami, díkes za postrehy :)
Gali6 napísal:Fakt??? Mne sa zdalo že som to niekde videl napísané, tak potom to bol článok asi o 320 DAko vidím tak máš tiež 318d, si s tým spokojný?? Myslím výkonovo?? A ozaj nemáš problém taký že ti nechce hrabať??? Rozmýšlal som nad Chip tuningom, v cobra tuningu to majú za 8 000 bez DPH, výkon zo 116 na 143, ale neviem či mám tomu veriť aby mi neprekročili tu hranicu... No trocha som toho na teba vela vyblafol sorrač :) Viac otázok - viac odpovedí
Gali6 napísal:Nemyslel som gumovať až do bez vedomia, len že ked sa niekedy ponahlas a chces spraviť odpich o to mi šlo. Myslíš že čipom by som to viac pokazil??? Ako mne to stačí tiež, len niekedy potrebuješ fakt ten výkon hlavne pri predbiehaní. Inak nevieš mi poradiť kto by mi v ba spravil angle eyes krúžky ???
Joey napísal:Tvojmu autu nič neni. 318d motor ešte nemá comon rail. Octavia s tým 110 koňovým motorom musí ísť tiež aspoň tak než 318d, lebo je ovela lachšie auto.320d 150 koňové už má CR.
alfi666 napísal:Inak, ak mas rocnik 2004, tak mas urcite common-rail... vtedy sa M47 uz nevyrabalo... len M47N
zhmp napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
Joey napísal:Soráč!!!!Ja som si myslel že motory 318d nemali ešte comon rail a dávali to len do 320d. Ale mýlil som sa. Potom mám aj ja comon rail. Pozeral som to na bmwfans podla vin a moje je 2004/november a M47N .
![]()
Ale 318d M47 a 318d M47N majú taký istý výkon nie??? Len M47N má vačší krútiaci moment a je novší motor.