... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lucushka23 napísal:
vodicak ti nechali??
nehpo napísal:
mhm a nakoniec to nebolo ani tak drahe - vynadal som si do k*k*tov a skludnil som sa - o 4hod neskor ma odmeral pri brne passat 152km/h na rovnej prazdnej dialnici v noci - isli za mnou 20km - cely cas som siel 130-140 (nevedel som o nich) a na jednom useku z kopca som zrychlil a hned majaky - to bol den kua
Bikemann napísal:
a to jako iba na dialnici alebo aj v dedine?
Swandes 320D napísal:
Bikemann napísal:
takze nazory sa mozu roznit, ale po precitani tohto clanku a vsetkych paragrafoch o zastaveni a stani na ceste VESTU NEMUSITE mat, paragrafy som si aj teraz pre istotu vytlacil a dam si ich do auta
![]()
ani v jednom paragrafe o zastaveni a stani a vystupovani na ceste nie je ani len zmienka o zastaveni policiou.. teda ziadna vesta........
prekazku vytvorila policia nie ja, teda oni maju povinnost zabezpecit potrebne ukony pre bezpecnost
Peter92 napísal:
a nezabudnite, ked vas zastavia treba sa hodit na blikacky a ked chcu lekarnicku alebo nieco podobne, pred vystupenim z auta nahodit reflexnu vestu!
LuCKy napísal:Dnes doobeda ma zastavili v našom "meste" a nemôžem si sťažovať.
Kontrola dokladov, pneumatík (dezén, rozmery podľa TP) a potom povinnej výbavy. Keď pán policajt chcel aby som vystúpil z auta a ukázal povinnú výbavu, tak som sa slušne opýtal, či si mám dať aj vestu na čo mi odpovedal, že nie. Ukázal som mu náradie, ktoré mám vo veku zadnej kapoty a potom chcel vidieť lekárničku, čo mi zredlo, lebo viem, že je mimo dobu platnosti ale pán policajt ma len upozornil, že si mám kúpiť novú lekárničku v ktorej bude a večne médiami spomínaná brožúra prvej pomoci a poslal ma ďalej bez pokuty!
Seriózne jednanie a preventívno/informačný charakter cestnej kontroly je to, čo vítam.
LuCKy
barabas napísal:
casto pozorujem, ze je taketo jednanie aj koli novsiemu autu...
alebo si jednoducho narazil na rozumneho.
barabas napísal:casto pozorujem, ze je taketo jednanie aj koli novsiemu autu...
alebo si jednoducho narazil na rozumneho.
Duffy napísal:
preto mam napr aj krajsiu SPZ, niekedy to pomoze pri takychto situaciach.
Duffy napísal:
preto mam napr aj krajsiu SPZ, niekedy to pomoze pri takychto situaciach.