... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
obchodna sekcia

nehpo
Kraj: Zahraničie

Re: Policajna akcia - pozor!!!

Piatok, 29. Mája 2009, 08:53

Lucushka23 napísal:

vodicak ti nechali??

mhm a nakoniec to nebolo ani tak drahe - vynadal som si do k*k*tov a skludnil som sa - o 4hod neskor ma odmeral pri brne passat 152km/h na rovnej prazdnej dialnici v noci - isli za mnou 20km - cely cas som siel 130-140 (nevedel som o nich) a na jednom useku z kopca som zrychlil a hned majaky - to bol den kua
Obrázok

Lucushka23

Piatok, 29. Mája 2009, 08:56

nehpo napísal:

mhm a nakoniec to nebolo ani tak drahe - vynadal som si do k*k*tov a skludnil som sa - o 4hod neskor ma odmeral pri brne passat 152km/h na rovnej prazdnej dialnici v noci - isli za mnou 20km - cely cas som siel 130-140 (nevedel som o nich) a na jednom useku z kopca som zrychlil a hned majaky - to bol den kua

... nemam slov

Užívateľov profilový obrázok
swandes
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Piatok, 29. Mája 2009, 09:21

Bikemann napísal:

a to jako iba na dialnici alebo aj v dedine? :lol:

Zasa sa nazory roznia :-k tu som nieco nasiel... http://drahovsky.blog.sme.sk/c/192293/V ... nicky.html
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

Bikemann

Piatok, 29. Mája 2009, 10:49

Swandes 320D napísal:

Zasa sa nazory roznia :-k tu som nieco nasiel... http://drahovsky.blog.sme.sk/c/192293/V ... nicky.html

takze nazory sa mozu roznit, ale po precitani tohto clanku a vsetkych paragrafoch o zastaveni a stani na ceste VESTU NEMUSITE mat :wink: , paragrafy som si aj teraz pre istotu vytlacil a dam si ich do auta :lol:
ani v jednom paragrafe o zastaveni a stani a vystupovani na ceste nie je ani len zmienka o zastaveni policiou.. teda ziadna vesta........
prekazku vytvorila policia nie ja, teda oni maju povinnost zabezpecit potrebne ukony pre bezpecnost

swandes
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Piatok, 29. Mája 2009, 12:28

Bikemann napísal:

takze nazory sa mozu roznit, ale po precitani tohto clanku a vsetkych paragrafoch o zastaveni a stani na ceste VESTU NEMUSITE mat :wink: , paragrafy som si aj teraz pre istotu vytlacil a dam si ich do auta :lol:
ani v jednom paragrafe o zastaveni a stani a vystupovani na ceste nie je ani len zmienka o zastaveni policiou.. teda ziadna vesta........
prekazku vytvorila policia nie ja, teda oni maju povinnost zabezpecit potrebne ukony pre bezpecnost

Presne tak :-$ mam tu este jeden clanok kde je to cierne na bielom - no coment :wink:
http://www.pluska.sk/politika/2009/05/p ... usite.html
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

Cicicok
Auto: bavorske
Kraj: Bratislavský

Sobota, 30. Mája 2009, 19:25

Peter92 napísal:

a nezabudnite, ked vas zastavia treba sa hodit na blikacky a ked chcu lekarnicku alebo nieco podobne, pred vystupenim z auta nahodit reflexnu vestu!

Neviem ako je to s blikackami na Slovensku, ale v Nemecku sa mozu vystrazne blikacky pouzit len v pripade ak malo auto nehodu, alebo je pokazene. Pri stati sa nesmie. Zastavovanie a statie ma sprevadzat pravy blinker. A pri naslednom rozbiehani logicky lavy.
525i E34 r.v. 11/1992
316i E36 r.v. 04/1993
dolepene: anjelske bulvy, citacie lampicky, komfortne rele, elektricke okna a siber, automaticke rozsvecovanie, start na tlesknutie

RixiE

Sobota, 30. Mája 2009, 22:28

Pokial viem s tou vystraznou funkciu smerovych svetiel by to malo byt tak nejak ako pise Cicicok..len pri poruche vozidla a to tiez len do doby kym nie je umiestneny vystrazny trojuholnik..ale mozno sa v zakone uz co to zmenilo a neznalost zakona nas neospravedlnuje.
Ja som taky nerozhodny..alebo nie som..? :)
Radsej stratit minutu v zivote ako koli minute cely zivot :)
Kto ma peniaze kupi si auto..kto ich nema zomrie inak..
Predam auto burane z prava, pri rychlom jednani aj zlava :)

pepo286

Sobota, 30. Mája 2009, 22:47

ved sa to tu uz riesilo o zopar prispevkov vyssie .. ze vystrazne smerovky treba davat ak vozidlo tvori prekazku na ceste (pripadne v nebezpecenstve na varovanie ostatnych) ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 31. Mája 2009, 16:11

Dnes doobeda ma zastavili v našom "meste" a nemôžem si sťažovať.
Kontrola dokladov, pneumatík (dezén, rozmery podľa TP) a potom povinnej výbavy. Keď pán policajt chcel aby som vystúpil z auta a ukázal povinnú výbavu, tak som sa slušne opýtal, či si mám dať aj vestu na čo mi odpovedal, že nie. Ukázal som mu náradie, ktoré mám vo veku zadnej kapoty a potom chcel vidieť lekárničku, čo mi zredlo, lebo viem, že je mimo dobu platnosti ale pán policajt ma len upozornil, že si mám kúpiť novú lekárničku v ktorej bude a večne médiami spomínaná brožúra prvej pomoci a poslal ma ďalej bez pokuty!
Seriózne jednanie a preventívno/informačný charakter cestnej kontroly je to, čo vítam.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

barabas

Pondelok, 1. Júna 2009, 06:26

LuCKy napísal:
Dnes doobeda ma zastavili v našom "meste" a nemôžem si sťažovať.
Kontrola dokladov, pneumatík (dezén, rozmery podľa TP) a potom povinnej výbavy. Keď pán policajt chcel aby som vystúpil z auta a ukázal povinnú výbavu, tak som sa slušne opýtal, či si mám dať aj vestu na čo mi odpovedal, že nie. Ukázal som mu náradie, ktoré mám vo veku zadnej kapoty a potom chcel vidieť lekárničku, čo mi zredlo, lebo viem, že je mimo dobu platnosti ale pán policajt ma len upozornil, že si mám kúpiť novú lekárničku v ktorej bude a večne médiami spomínaná brožúra prvej pomoci a poslal ma ďalej bez pokuty!
Seriózne jednanie a preventívno/informačný charakter cestnej kontroly je to, čo vítam.

LuCKy

casto pozorujem, ze je taketo jednanie aj koli novsiemu autu...
alebo si jednoducho narazil na rozumneho.

Duffy

Pondelok, 1. Júna 2009, 06:34

barabas napísal:

preto mam napr aj krajsiu SPZ, niekedy to pomoze pri takychto situaciach.

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Pondelok, 1. Júna 2009, 09:45

barabas napísal:

Neviem čo pomohlo v mojom prípade, jazdia nám tu aj novšie báwa než to moje. Na druhej strane sa možno zľutoval... :lol:
Možno to bolo aj o mojom jednaní, ťažko povedať. Pána policajta (ani jedného ani druhého) som nepoznal, takže známosťou to tiež nebude. A značku mám klasickú, TR-ABByx, ani tým to teda nebude.
Každopádne môžem byť (a aj som) rád, že to tak dopadlo, ani neviem koľko je za lekárničku... :smile:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

barabas

Utorok, 2. Júna 2009, 07:40

Duffy napísal:

krajsiu mam aj ja;) zobral som nakoniec 330 miesto 333 a to im tiez dojde...

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Utorok, 2. Júna 2009, 11:46

Duffy napísal:

zavisi od policajta, mne typek zbadal SPZ hned vyzvedal a hned to chcel dat na cudzinca aby mal 3 000 do vrecka...
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

iste

Utorok, 2. Júna 2009, 11:52

foter si ako dochodca privyraba aj kurenim.ma taky kuricsky preukaz.to ked ukaze a povie ze: vsak ja som len kuric,nemam penaze. hned ho pustia z miernou pokutou.rozmyslam ze pojdem na kurz kurenarov aj ja:)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných