... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
alfi666 napísal:Vyber vsetky relatka, ocisti kontakty, takisto skus nejak precistit aj tu skrinu.. snad to pomozekontox je dobry, ale nechaj to po nastriekani aj trochu vyschnut.... jo.. a ja by som asi odpojil baterku predtym
alfi666 napísal:No stava tam ale aj tak je - len akurat relatko nedostava ovladaci impulz
No.. ale ked ti to ide nadalej, tak hadam sa nic nestalo aj ked si tu baterku neodpojil
A co sa tyka teploty - elektromagnety sice trochu hreju, ale urcite by to nemalo byt natolko horuce, ze tam nevies udrzat ruku
alfi666 napísal:Ked otcovi toto robil benzinak (nahodne zdochynanie) tak bolo v prdeli cerpadlo... proste nieco sa vnom zasekne a zdochne to.. potom to zase ide.. zase zdochne...
Nech ti pozicia niekto z E36 na 1-2 dni palivove cerpadlo v nadrzi a uvidis
birki napísal:čo konkretne to vypisalohh zhorsuje sa to uz tomu robi problemi teple - studene starty, ale za 60km jazdy stania v kolene na dialnici mi to zdochlo len raz palivovy filter mam kupeny vymenim a skusim si pozicat to palivove cerpadlo aj ked krasne bzuci..
ale semtexovi na diagnostike, ked to zdochlo tak to hodilo chybu zapalovania na valci 1az6
VLADKY242 napísal:čo konkretne to vypisalo