Ahojte. Chcem sa len spytat, ci je dobra kombinacia elektron 16" s pneu s romerom 205/45 R16? Vyska 45 je v pohode?moze to byt a nerobi to problem? dik
CAWO ... bude ti tachometer ukazovat ptakoviny .. minimalne to ... ak ti to nevadi a podari sa ti to zapisat tak si tam daj aj kolesa z furika ... nejaky dovod to ma ze davaju odporucane .. resp predpisane rozmery pneumatik ... http://www.e-pneu.cz/pdf/aplikace_proline.pdf .. napr ... a ked uz sa davaju alternativne ... tak sa snazis dosiahnut co najmensi rozdiel medzi predpisanym rozmerom a alternativnym ... minimalne v obvode a v polomere pneumatiky .. amen
no zrejme to pojde na E36, to som telepaticky vydedukoval
ked das kola mensie ako predpisane, tak ti bude tachometer nadsadzovat... cize v reali pojdes cca 80 a na tachometri budes mat cca 100 takisto ti neukaze dobre spotrebu, a kilometre ani nevravim. preco tam chces dat take? na vecsiu akceleraciu? na drifty? na co?
kde si to ako pozeral? napr. na moje auto sú predpísané LEN tieto 16ky: 205/55 R16 a 225/50 R16.. tak ako tu ž bolo spomínané a ako som pozeral ostatné motorizácie detto to isté