... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

coWon napísal:rovno povedz ze mas skolu a hned bude vsetko jasne
 ale uz iba mesiac to je ta najlepsia sprava
  ale uz iba mesiac to je ta najlepsia sprava   a inak disky su najs uz sa tesim kedy ich budes mat na aute lebo uz som taky zvyknuty na tie tvoje plechace
  a inak disky su najs uz sa tesim kedy ich budes mat na aute lebo uz som taky zvyknuty na tie tvoje plechace   a este nezabudni dat foto
  a este nezabudni dat foto  
hesoyam25 napísal:
noooo najdu a na cyklickejna ferka urbanka... alebo S SOS GOS-SK Trnava skrateny nazov skoly

z teba bude kuchaaar alebo take volaco ?
  z teba bude kuchaaar alebo take volaco ?  Lukasa Puszpekyho nepoznas nahodu ?
   Lukasa Puszpekyho nepoznas nahodu ?   a jasnee GOS - gymnazium oproti stanici
   a jasnee GOS - gymnazium oproti stanici   

Max1M napísal:cyklickaa ?z teba bude kuchaaar alebo take volaco ?
Lukasa Puszpekyho nepoznas nahodu ?
a jasnee GOS - gymnazium oproti stanici

Romaaan a veeeeeelmiii šmaaakooveee kolieeskaaa

hesoyam25 napísal:
to je moj spoluzak

teraz si ma ranil
   teraz si ma ranil  kurňaaa jaky je ten svet maly
  kurňaaa jaky je ten svet maly   
   neska alebo zajtra sa na teba opyytam, nejake poznavacie znamenie aby poznal ze hovorim o tebe nemas ?
  neska alebo zajtra sa na teba opyytam, nejake poznavacie znamenie aby poznal ze hovorim o tebe nemas ?   

predsa sa ukázal silnejší kruták a viac PS... Tu je aj video z toho šprintu:
 predsa sa ukázal silnejší kruták a viac PS... Tu je aj video z toho šprintu:

drobcekpeter napísal:...mne sa najsamvác lúbi tá empaketmucha :)
Tá mucha je vážne popi.i.Chlapi neviem či som zle videl ale minule som postrehol pred tescom bmw-čko
presnú kópiu toho TT-500 CK . ale značka sa líšila, TT-400 C? a mal tuším zrkadlovky. Fakt som zostal zaskočený či som dobre videl, ale nemal som čas sa vrátiť a poriadne sa popozerať.

Na ten zraz som sa nemohol dostať, bol som v robote, a brmba ešte stále nie je opravená, mal som na ruke druhý motor z buchnutého, ale bola to 524 td, takže nič z toho. Automechanik zistil, že je tam v pi.i klukové ložisko, tak mám radosť.
coWon fakt špica kolá, kde ti ich robili a čo si za to dal, ja budem musieť asi tiež dať spraviť moje. Neviem kedy sa dostanem k pc, pretože už ho nemám k dispozícii.
Zdravím all. Drobcek.
 a ked nebudu mat vela lucov tak aj nizsia cena
 a ked nebudu mat vela lucov tak aj nizsia cenaheroe napísal:Chalani na carate 4, mal niekto oblecenu taku hnedu mikinu s usami, vraj bol z TT, keby mi dotycny poradil kde taku kupit bol by som vdacny
 neviem ci sa da kupit, vyhral som to na JIM BEAN party v planet4 vlastne sme vyhrali uplne vsetky veci ktore isli drazit lebo nikto nevypil tolko whisky co mi
 neviem ci sa da kupit, vyhral som to na JIM BEAN party v planet4 vlastne sme vyhrali uplne vsetky veci ktore isli drazit lebo nikto nevypil tolko whisky co mi 
 len ešte ho aj umyť nie?
 len ešte ho aj umyť nie?   

a nesiel si vcera cez druzbu ? islo nejake pekne bawo s peknymi diskami ale uz som moc auta nevidel len zadok som videl
  a nesiel si vcera cez druzbu ? islo nejake pekne bawo s peknymi diskami ale uz som moc auta nevidel len zadok som videl