... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Bodka
Auto: EX: E36 325TD
Kraj: Bratislavský

Re: Sherlog/Lo-Jack - ma to v dnesnych casoch este zmysel?

Štvrtok, 26. Februára 2009, 23:51

Ako tu bolo spominane, najlepsie ked si sam spravis. Alebo jak volakedy, ked potom nevies 10 minut nastartovat...
Obrázok

barabas
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 26. Apríla 2009, 17:41

sherlog je jeden z najlpesich, ale treba si dat program s radiovym vyhladavanim, gps, gsm/mnt/3g a podobne sracky sa mozu schovat jednoducha rusicka za 100usd to poriesi!
sherlog frci aj na radiovych signaloch, ma rozmiestnene stanice na dost vela miestach, na webe to maju uvedene a ako nahle zisti ze mu dakto rusi frekvenciu tak skoci na inu a to chcem vidiet tu rusicku co to bude zvladat!

mozno sa niekto zasmeje ale mam potvrdene ze na vacsinu corkarov staci 2cestny alarm s pagerom u nas znamy aj ako produkt magicar, je ich viacej dokonca uz aj s oled displejom - su pohodlnejsie na ovladanie. na ebayi sa to da zohnat od 80usd. odradzuje ich z toho dovodu, ze nevedia ci majitel nieje prave za rohom a nevyskoci po nich! samozrejme za predpokladu ze si zase vasa najdrahsia nenechala lezat kabelku na sedacke, potom mu je jedno aky tam je alarm, kedze to je otazka 15 sekund aj s utekom...
ale ak budu chciet naozaj tak ukradnu skoro vsetko, vzdy je len otazne ci sa ta namaha na konkretne auto oplati.

tu je fajn video novych oled dialkovych

stanleyy
Auto: G30 530xD, F20 116i

Pondelok, 27. Apríla 2009, 07:51

ja mam gps/gsm alarm od jablotronu "athos" a je super.... ma webportal, mozete si nechat logovat data v pravidelnych intervaloch, konfigurovat cez sms/gprs..
troska sikovnejsi koder si doklepe aplikaciu s aktivnym pingovanim a tam nema sancu ani rusicka... samozrejme je to integrovane do can zbernice a ovlada sa original klucmi. dokonca mi funguje aj komfortny pristup.
stalo ma to asi 15 tisic ( byvalych ) korun a samozrejme este ten najlacnejsi mesacny pausal, ktory som nasiel..
G30 530d xDrive, F20 116i, ex F31 328i xDrive, ex BMW 525d F10, ex BMW 320d e90

SnipE_88
Auto: BMW 328i E46 1998

Pondelok, 27. Apríla 2009, 08:22

ako K2 pisal hlavne si nedaj olepit skla nalepkami typu "construct" a podobne to je podla mna ako navod pre zlodeja ze naco sa ma prichystat...
ak tam uz daco das tak si to nechaj pekne pre seba nech je potencionalny zlodej prekvapeny
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

killian

Pondelok, 27. Apríla 2009, 11:42

alebo tam daj nalepky tych zabezpeceni co tam realne nemas :lol:

barabas

Utorok, 28. Apríla 2009, 06:19

tie nalepky niesu pravda, ked ma dve identicke auta, na jednom je nalepka a na druhom nieje, co myslis do ktoreho pojde? to co mu bude trvat o 15 sekund dlhsie? to ze to auto aj bez nalepky neukradne ma sice potesi, ale stale ma jebe ta opletacka s flojdami, poistovnom a servisom, cize som radsej ked mi tam vobec nik nevleze, ako keby som mal mat dobry pocit ze som vyjebal so zlodejom ze mi tam vliezol a predsa neukradol auto lebo zistil ze tam mam dake zabezpecenie, ale za to mi ukradol radio, rozbil okno a este ak to auto bude par hodin taketo stat, tak aj cigani dorezu kozu...
ale urcite si teraz nejdem oblepit cele auto nalepkami, moc nemusim nalepky a loga a emblemy, prkotiny na aute ktore tam nemaju co hladat...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných