... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PiraTMB napísal:Asi tak ako hovoris, tiez je zaujimave ze v zime sa stratilo
na nasich cestach to cervene neprehliadnutelne auto (jedine zeby ho dali do kamiona).
Ale v takych autach sa da pocitat ze bude gps tak oni su nato pripraveny, ty co beru VW gorup
stym ani nepocitaju ze to majitel bude mat v aute. Asi radsej dat ten zeder a mat dobru poistku
Aj ked som uz cital ze sa stratilo aj auto zo zederom tak je to tazke povedat co dat.
Neviem tie spolocnosti aspon co som cital o sherlogu na ich stranke tak maju dobru a rychlu reakciu
i ked kto vie ci to je pravda. Vela ludi si robi tajne vypinace ale kludne sa moze stat ako 1 pripad som
cital ze sa im sice auto nepodarilo zobrat tak aspon poriadnu skodu mu spravili - vytopenie,porezane sedacky a pod.
stjr napísal:
Sorry za moju nevedomost, ale co je to ten zeder?
alfi666 napísal:Jedina ucinna ochrana je taka ktoru si vyrobis sam a sam poznas na akom principe funguje
Kedze su auta naspikovane elektronikou bez ktorej sa nezaobidu a nenastartuju, tak to nieje nic zlozite...
Odporucam pozriet si http://www.vam01.sk/
Princip spociva vtom, ze sa rozpoji niekolko obvodov ktore su k fungovaniu auta nevyhnutne... a jedine ich spravnym spojenim je schopne auto nastartovat... ziadna bezdrotova technologia, nic co by sa dalo odsledovat... primitivne jednoduche a skutocne ucinne...
Kazdy kto sa trochu rozumie do elektroniky a fungovania motoru si to vie vyrobit aj sam...
Samozrejme, ze proti HI-JACKing-u a odtahovke ti nepomoze ani to.. ale profici kradnu auto tak, ze ho nastartuju a odidu snim.... odtahovka je prilis napadna
alfi666 napísal:Jedina ucinna ochrana je taka ktoru si vyrobis sam a sam poznas na akom principe funguje
Kedze su auta naspikovane elektronikou bez ktorej sa nezaobidu a nenastartuju, tak to nieje nic zlozite...
Odporucam pozriet si http://www.vam01.sk/
Princip spociva vtom, ze sa rozpoji niekolko obvodov ktore su k fungovaniu auta nevyhnutne... a jedine ich spravnym spojenim je schopne auto nastartovat... ziadna bezdrotova technologia, nic co by sa dalo odsledovat... primitivne jednoduche a skutocne ucinne...
Kazdy kto sa trochu rozumie do elektroniky a fungovania motoru si to vie vyrobit aj sam...
Samozrejme, ze proti HI-JACKing-u a odtahovke ti nepomoze ani to.. ale profici kradnu auto tak, ze ho nastartuju a odidu snim.... odtahovka je prilis napadna
PiraTMB napísal:Pri dnesnych cenach a dostupnych veci na vyradenie systemu odpoved poznas a zaroven aj moj nazor.
Treba skusit ten zeder aj ked najprv si overit u svojho predajcu ako to je zo zarukou na auto ak je este v zaruke.
Vlastne riesenia si tak mozes dat akurat do jazdenky bez zaruky nie do funglovky v zaruke
PiraTMB napísal:Pri dnesnych cenach a dostupnych veci na vyradenie systemu odpoved poznas a zaroven aj moj nazor.
Treba skusit ten zeder aj ked najprv si overit u svojho predajcu ako to je zo zarukou na auto ak je este v zaruke.
Vlastne riesenia si tak mozes dat akurat do jazdenky bez zaruky nie do funglovky v zaruke
http://auto.bazos.sk/inzerat/1427901/Dekoder-imobilizeru-VW.php