... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Roman850Alpina

Re: bmw v Fast-&-Furious-4?

Pondelok, 6. Apríla 2009, 22:53

niekedy mám pocit ako by v USA viac brali japonské tingťungi ako riadne nemecké autá.ten film má určite dobrý rozpočet,nevedia tam rachnúť riadne BMW.tú 8 som nevidel,len si myslím ze američania nemajú vkus.
Človek ktorý za svojím autom pojde až za brány pekiel pretože jeho duša ovládla moju mysel.

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 10. Apríla 2009, 23:10

a bola tam aj e36...asi m3 :lol: :D ale bola prilis farebna a nesvietilo jej jedno zadne svetlo :lol:
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 12. Apríla 2009, 07:23

jo zeleny e36 sedan :)

Jaksitaksi
Auto: E46 318i
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 12. Apríla 2009, 15:38

ja si to idem konecne dnes vecer pozriet, uz to mam ale tyzden a este som sa k tomu nedostal.

Roman850Alpina napísal:
niekedy mám pocit ako by v USA viac brali japonské tingťungi ako riadne nemecké autá.ten film má určite dobrý rozpočet,nevedia tam rachnúť riadne BMW.tú 8 som nevidel,len si myslím ze američania nemajú vkus.

to s rozpoctom nema nic spolocne, to si robia automobilky reklamu a dodavaju tie auta viac menej zadarmo len aby
ich bolo vidno vo filme a aby si fanuskovia vina dízla kupili tiez take :D a znacka sa stala este popularhejsia . Tie auta boli jednou z najlacnejsich vydavkov filmu a BMW sa asi rozhodlo ze az taku reklamu nepotrebuje.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 12. Apríla 2009, 15:46

Jaksitaksi napísal:
ja si to idem konecne dnes vecer pozriet, uz to mam ale tyzden a este som sa k tomu nedostal.

to s rozpoctom nema nic spolocne, to si robia automobilky reklamu a dodavaju tie auta viac menej zadarmo len aby
ich bolo vidno vo filme a aby si fanuskovia vina dízla kupili tiez take :D a znacka sa stala este popularhejsia . Tie auta boli jednou z najlacnejsich vydavkov filmu a BMW sa asi rozhodlo ze az taku reklamu nepotrebuje.

presne, vsetko je to obchodny tah :) BMW asi stacilo ze je v tej uvodnej 4 :) a viac to toho asi invsetovat nechceli :lol:
Agelias© by migo
///MARKETING

RemoBMW
Auto: ex - BMW E36 323i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 12. Apríla 2009, 21:02

dethXtreme napísal:
prave som sa vratil z tohoto "trhaku"...to bmw rozjebu ako cigansku hracku...skoro som sa rozplakal :D :D a este ked som v nom videl toho smiesneho cernocha (nic proti cernochom a podobne) tak som nemohol...
ale bola tam v zabere jedna veeelmo pekna 8r...ale asi len cca 2 sekundy...
inac film dost bieda...normalne dali dokopy F&F 1 a F&F 2... :D

Je to oficialna dvojka. Diesel to nechcel točit tak urobili alternativy a teraz ho zlomili a je tu to čo malo byt úž dávno... :-"
Tak príbeh je taky aky je veru... :^o
ex - BMW E36 323i Limousine
Príbeh: viewtopic.php?t=10474" onclick="window.open(this.href);return false;
Hlavný mechanik VLADKY242

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 19. Apríla 2009, 13:22

Mal som tu cest film vidiet film, ale k nemu sa nevyjadrujem. Ale mali ste vidiet, ze po skonceni filmu kolko majitelov fabii, punt a inych zapalkovych skatuliek si zrazu myslelo ze maju pod kapotou minimalne 500 koni. Same hrabacky a turovacky. Pohlad stal za to. Este stastie ze nedavali nejake kung-fu, lebo by to bola riadna mela.

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 19. Apríla 2009, 13:42

Presne:D Neboli sme tam náhodou v rovnakom termíne? Ale to je tak asi vždy:) A inak myslím že celkom dobrú reklamu spravili BMWčku, z koľkej výšky padla tá 5ka na strechu a kabína ostala nepokrčená.
Obrázok

Cicicok
Auto: bavorske
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 19. Apríla 2009, 15:02

Celkovo bol film nudny az na tri svetle chvilky. Respektive 3 dobre auta :)
1. E39 Ked jazdili o to, kto sa stane novym jazdcom pre dilera.
2. modra E31 Stalo v garazi ked Vin Nafta prisiel za mechanikom aby zistil komu upravil auto.
3. E36 ked typek jazdil v kruhu a pritom polovicne sedel/nesedel v aute.
525i E34 r.v. 11/1992
316i E36 r.v. 04/1993
dolepene: anjelske bulvy, citacie lampicky, komfortne rele, elektricke okna a siber, automaticke rozsvecovanie, start na tlesknutie

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 19. Apríla 2009, 15:19

eko.fresh napísal:
jo zeleny e36 sedan :)

to som bol ja na TDSku hehe :D
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných