... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: Honda fanatici... FUN

Piatok, 27. Marca 2009, 11:22

ze vas to bavi riesit takteto "kravske" problemy ze ktore auto je lepsie... nech je to kludne aj trabant kombi extra special dual diesel s dymovymi sklami modrou metalizou a 4itou koncovkou vyfuku... podla mna je to chore 3 roky pisat taketo sprostosti o nicom... kazdy si kupil auto take ake chcel a na com sa mu dobre jazdi... howk

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Piatok, 27. Marca 2009, 11:33

Hovoril som, chlapik si robi iba srandu. :lol: Ono najhorsie je to, ze vela ludi tu zartovanie bere smrtelne vazne( nemyslim Martina46 tam je to kvoli nieco inemu). Napises tu nieco a uz tu riesia tvoju inteligenciu :wink: Ale sak to je forum treba sa pohadat, povedat svoj nazor!
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

martinez
Kraj: Trnavský

Piatok, 27. Marca 2009, 11:41

K2, treba to brat tak, ze to je virtualny svet a nase forum je o srande.. ked ma clovek blbu naladu, tak si otvori virtualny svet zabavy a bavi sa.. a o tom je nase forum.. a je ozaj nase, sme ho stvorili asi 8mi az 10ti ludia a neriesime problemy reality, ale bavime sa v nasom virtualnom svete :wink:

birki
Auto: 540iA touring

Piatok, 27. Marca 2009, 13:57

zjavne si chlapec zacal uvedomovat ze uz jeho blbost zacina siahat cez hranice domeny auto.sk
:D a uz je to len slovne dotahovanie :D

na auto servry som posobol od roka 2005
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

martinez

Piatok, 27. Marca 2009, 16:42

birki, ja som si nic nezacal uvedomovat, nemam tu potrebu.. a nemam ani potrebu hadat sa z nejakym bmwfilom, ze on ma vacsi.. ak niekto xce mne nieco dokazovat, tak su tu preteky do vrchu a tam ma najdete spolu aj s ostatnymi, lebo klepat do klavesnice vedia aj 8 rocne deti.. :wink: ked niekto nechape, tak nechape, nech pride a pochopi :wink: blbiny tam boli pisane hlavne na hondu, ale berem to ako srandu a srandou som oplacal.. 8)

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Piatok, 27. Marca 2009, 17:33

keby hondy neboli z vnutra take hnusne (podla mna) uz davo seriem na bawo.

niekolko veci je na honde spatne - vacsinou su uz po smrti.... male sialene krabicky typu crx maju bezpecnost dokopy hovno.... problematicke nove diely....

bavo sa aspon da rozumne servisovat, ale zatracovat japonca by som neradil, hodne ludom moze sklapnut sanka prekvapenim

tito_mt
Auto: e36 318 tds compact
Kraj: Žilinský

Piatok, 27. Marca 2009, 18:17

aj tak hondy smrdia :lol: :lol:
e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci

Jannci
Auto: MB

Piatok, 27. Marca 2009, 18:46

len pre zaujimavost
[youtube]gq6nYM0A1VU&NR=1[/youtube]

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Piatok, 27. Marca 2009, 19:05

Pozri ty furt pises len o pretekoch do vrchu...je to tvoje hobby, berem. Kebyze mam dost penazi na to aby som si splnil vsetky sny tak by som si mohol tiez "postavit" auto do kopcov, na drift, na drag...
Lenze s obmedzenym rozpoctom si mozem kupit "len" jedno auto a v tom pripade si kupim isto take auto (alebo podobne) ako ma Martin46 pretoze vnom najdem spojenie vsetkych vyssie uvedenych zabaviek + budem mat pohodlne a luxusne zvezenie kedykolvek a kdekolvek...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

birki
Auto: 540iA touring

Piatok, 27. Marca 2009, 19:38

martinez napísal:
birki, ja som si nic nezacal uvedomovat, nemam tu potrebu.. a nemam ani potrebu hadat sa z nejakym bmwfilom, ze on ma vacsi.. ak niekto xce mne nieco dokazovat, tak su tu preteky do vrchu a tam ma najdete spolu aj s ostatnymi, lebo klepat do klavesnice vedia aj 8 rocne deti.. :wink: ked niekto nechape, tak nechape, nech pride a pochopi :wink: blbiny tam boli pisane hlavne na hondu, ale berem to ako srandu a srandou som oplacal.. 8)

kazdu jednu temu na auto.sk a vlakno o automobilkach si zpackal na honda toto honda tamto.
a osobne budem rad ked sa tam vratis :) dalsieho azdamona nepotrebujeme :D
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Bono83

Piatok, 27. Marca 2009, 19:56

To Slamec: Ja obcas na vase zrazy chodim :wink: . Len nemam Hondu a to moje auto asi nieje ani take rychle ako ta Targa o ktorej si vravel takze by si so mnou asi nemal problem. Ale nebojim sa, si stebou zajazdit, clovek nikdy nevie kedy motyka vystreli. :D

martinez

Piatok, 27. Marca 2009, 20:27

birki, nie ja, ale my sme to hodili na honda vs bmw.. a pokial ma oci neklamu, tak z vatsej casti isla provokacia z druhej strany :wink:

dog88, ja som nikdy netvrdil ze bavo je zle na to, na co ho martin pouziva.. ja tvrdim, ze ta honda je najlepsia na to, na co ju pouzivam ja.. a tam on nema sancu.. pisem on, nie bojovnici odtialto na upravenych m3jkach.. a hned jak je problem, tak idete za nimi nariekat a porovnavat ich casy, ale reci tolko, jak keby vam sumacher robil sluhu.. :roll: hlavne pre teba to plati birki :wink: mas 323ci, aky vidis problem v tom dojst ukazat ako jazdi to neskutocne auto? bezna cesta bez premavky, haa? :wink: ja viem jak jazdia chalani od vas co chodia pravidelne, ale je nasmiech mat silne reci a poslat druheho nech sa somnou porovna :wink:

btw jannci, aby som ti neostal nic dlzny, tak si pozri zas ty toto :wink: http://www.youtube.com/watch?v=4km9o4DJ8Kw
Naposledy upravil/-a martinez v Piatok, 27. Marca 2009, 20:39, upravené celkom 1 krát.

slamec

Piatok, 27. Marca 2009, 20:31

Bono83 napísal:
To Slamec: Ja obcas na vase zrazy chodim :wink: . Len nemam Hondu a to moje auto asi nieje ani take rychle ako ta Targa o ktorej si vravel takze by si so mnou asi nemal problem. Ale nebojim sa, si stebou zajazdit, clovek nikdy nevie kedy motyka vystreli. :D

oki, beriem ťa za slovo a rád si s tebou pokecám a zajazdím

ak mi to chalani z BB dovolia, tak ťa osobne vy/pozívam :twisted: na stretko túto nedeľu pri tescu

a k mojmu bawu, neboj je to "len dízel" :-"

Bono83

Piatok, 27. Marca 2009, 20:34

Pockaj a ty si odkial, ja som z BA a ak som to pochopil tak ty si zo Za vsak? Tymi zrazmi som myslel v Ba na OMV.

slamec

Piatok, 27. Marca 2009, 20:40

Bono83 napísal:
Pockaj a ty si odkial, ja som z BA a ak som to pochopil tak ty si zo Za vsak? Tymi zrazmi som myslel v Ba na OMV.

v profile máš BB a nie BA

a aj keby, tak do BB to nieje tak ďaleko
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 222 neregistrovaných