... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Re: Honda fanatici... FUN

Štvrtok, 26. Marca 2009, 09:37

Sak ho pozvite na zraz do Klcova na VIP vstup, sa chlapcovi poskladame po 50 centov na benzin a aj vstupne a nech si da pretek s kazdym osobne. Ja by som si s nim dal pretek. Natocime a posleme na Honda forum.

Btw. moje auticko neda dole ani novy Golf TDi, o Oktavici ani nehovorim. A to mam len 323i a co take 330i? Toho da dole take lietadlo....

Ale mozno ma da dole jednasestka.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

mimka
Auto: E46, 320d, 110kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 26. Marca 2009, 10:28

Nerozumiem, odkiaľ máte toľko času sa venovať takýmto blbostiam? (aj ja chcem :))
Dohadovať sa s magormi, že moja lopatka je lepšia ako tvoja? Načo bojovať s veternými mlynmi?
Keď niekto nie je inteligenčne schopný uznať, že každý výrobca má svoje muchy aj plusy.... načo sa namáhať?

Hm, takýmto týpkom môžem venovať maximálne úškľab - beriem ich, že majú svoj fanatický honda svet, kde vyskúšali tri "autá" za celý život a idú mudrovať .. O:)

Veď všetci, čo nám bije srdce na modrobielo vieme, prečo to tak je... ja teda nepotrebujem nikoho presviedčať. Nech sa ten malý smrad prevezie na peťovej "316i" alebo na novej Z4 3.5i. Hej, to by trapko možno začal koktať od strachu.

No - aj tak by stačilo správneho jazdca a obyčajné turbokachle (však zlato?), aby sa ten idiot spamätal z toho sna O:) :D
Naposledy upravil/-a mimka v Štvrtok, 26. Marca 2009, 10:31, upravené celkom 1 krát.
E46 - M47

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 26. Marca 2009, 10:29

muaddeeb, mame sice dobre auta (323) ale snoopykovi minule vytrel zrak jeden medved v prevedeni amg, ne taky bol nasraty ze ide daco robit s autom. ale zase to je uz ina kategoria a nie tuna vysavace a ponorne kalove cerpadla.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 26. Marca 2009, 11:55

jararak napísal:
muaddeeb, mame sice dobre auta (323) ale snoopykovi minule vytrel zrak jeden medved v prevedeni amg, ne taky bol nasraty ze ide daco robit s autom. ale zase to je uz ina kategoria a nie tuna vysavace a ponorne kalove cerpadla.

Mas pravdu bracho, je to tak. Ale ako som povedal, mozno nas da dole aj jednasestka.... \:D/
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

PiraTMB
Auto: MB
Kraj: Košický

Štvrtok, 26. Marca 2009, 12:21

Uz je nejaky vitaz ? :twisted:
- ze sa nadtym celym vobec pozastavujete, precitam pousmejem sa a idem dalej
ved to nema cenu nato ani reagovat a nie este sa zamyslat, takych je plna kopa netu.
ObrázokObrázok

Obrázok

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 26. Marca 2009, 14:25

hh :-D sranda :-D
HONDA smrdii :-D
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Bono83

Štvrtok, 26. Marca 2009, 17:34

Ono, nemali by ste byt taky presvedceni ze ste az tak rychlejsi. Teraz sa jazdili sprinty v Hu a tam hondy zajazdili casy dost pod 14 sekund, kontretne to bola S2000 a Integra (13,2s) obe su to street auta ziadne tvrde upravy. Myslim ze 328 ma casy na 1/4 mile nieco okolo 15,5, M3 nieco okolo 14 sekund takze nebol by som si tak isty a navyse by som uz vobec neporovnaval naftu.

slamec

Štvrtok, 26. Marca 2009, 17:39

mimka napísal:
No - aj tak by stačilo správneho jazdca a obyčajné turbokachle (však zlato?), aby sa ten idiot spamätal z toho sna O:) :D

jáá :shock: :oops:

(kenedy, kenedy,
o tebe bez teba :oops: :-" )
Naposledy upravil/-a slamec v Štvrtok, 26. Marca 2009, 18:30, upravené celkom 1 krát.

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Štvrtok, 26. Marca 2009, 18:25

Bono83 napísal:
Ono, nemali by ste byt taky presvedceni ze ste az tak rychlejsi. Teraz sa jazdili sprinty v Hu a tam hondy zajazdili casy dost pod 14 sekund, kontretne to bola S2000 a Integra (13,2s) obe su to street auta ziadne tvrde upravy. Myslim ze 328 ma casy na 1/4 mile nieco okolo 15,5, M3 nieco okolo 14 sekund takze nebol by som si tak isty a navyse by som uz vobec neporovnaval naftu.

Myslim, ze tu nikto nepodcenuje Hondu ale skor jeho Hondu, lebo jeho 1,6 da dole este aj 300 koni.
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Štvrtok, 26. Marca 2009, 18:39

Bono83 napísal:

pod 14 sekund to uz je silna kava, takze fakt zalezi na tych upravach..
bava su v serii dost tazke kvoli bezpecnosti a vaha robi strasne vela na zrychleni..
naozaj nema vyznam sa bavit sa iba o objeme motora, ide o kombinaciu vykon/vaha/cena..
diskusiu na druhom fore som necital, nema vyznam sa vzrusovat, ak ma niekto co ukazat nech to postavi na ciaru.. :wink:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

slamec

Štvrtok, 26. Marca 2009, 18:53

MuadDeeb napísal:
Sak ho pozvite na zraz do Klcova na VIP vstup, sa chlapcovi poskladame po 50 centov na benzin a aj vstupne a nech si da pretek s kazdym osobne. Ja by som si s nim dal pretek. Natocime a posleme na Honda forum.

rád sa prídem pozrieť :twisted:

:bmwball:

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 26. Marca 2009, 19:00

BlackMW napísal:

pod 14 sekund to uz je silna kava, takze fakt zalezi na tych upravach..
bava su v serii dost tazke kvoli bezpecnosti a vaha robi strasne vela na zrychleni..
naozaj nema vyznam sa bavit sa iba o objeme motora, ide o kombinaciu vykon/vaha/cena..
diskusiu na druhom fore som necital, nema vyznam sa vzrusovat, ak ma niekto co ukazat nech to postavi na ciaru.. :wink:

Moja rec 8)
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Bono83

Štvrtok, 26. Marca 2009, 19:15

Ved to pisem ze tie ich 1,8 a 2,0 su velmi dobre, staci im seriovy vykon a vybrat zadne sedadla na to aby boli takto rychli.Ono s tou 1,6 nemam nejake skusenosti aspon nie s tou starou, poznam len tie 1,6 vti a tie idu tiez nieco okolo 14 sekund, myslim tym Civic 1,6VTI, su to proste rychle auta, cloveku sa to nechce ani verit ale je to tak a ak sa opiera o tieto vysledky zo sprintov tak potom sa to da porovnavat aj s M3. A nadobudacou cenou sa to porovnavat neda (v tom je BMW urcite hore) :)

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 26. Marca 2009, 19:18

Bono , lenze tie auta boli robene na zavody aj ked su v povodnom stave.. integra je okruhove auto... a nemyslim ze 328 je stavane nato aby to bolo okruhove auto :)

Bono83

Štvrtok, 26. Marca 2009, 19:26

Ja to beriem, len ide o to ze nebolo by to nic zvlastne ak by to bolo rychlejsie, mozno aj ta 1,6 lebo su to fakt vydarene motory. A Len som chcel ukazat ze to nie je take iste ani z jednej strany. A osobne ak by isla Integra vs M3 (E36) na drag, tak by som si asi stavil na Integru. (neukamenujte ma)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 259 neregistrovaných