... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:muaddeeb, mame sice dobre auta (323) ale snoopykovi minule vytrel zrak jeden medved v prevedeni amg, ne taky bol nasraty ze ide daco robit s autom. ale zase to je uz ina kategoria a nie tuna vysavace a ponorne kalove cerpadla.
mimka napísal:No - aj tak by stačilo správneho jazdca a obyčajné turbokachle (však zlato?), aby sa ten idiot spamätal z toho sna![]()
Bono83 napísal:Ono, nemali by ste byt taky presvedceni ze ste az tak rychlejsi. Teraz sa jazdili sprinty v Hu a tam hondy zajazdili casy dost pod 14 sekund, kontretne to bola S2000 a Integra (13,2s) obe su to street auta ziadne tvrde upravy. Myslim ze 328 ma casy na 1/4 mile nieco okolo 15,5, M3 nieco okolo 14 sekund takze nebol by som si tak isty a navyse by som uz vobec neporovnaval naftu.
Bono83 napísal:Ono, nemali by ste byt taky presvedceni ze ste az tak rychlejsi. Teraz sa jazdili sprinty v Hu a tam hondy zajazdili casy dost pod 14 sekund, kontretne to bola S2000 a Integra (13,2s) obe su to street auta ziadne tvrde upravy. Myslim ze 328 ma casy na 1/4 mile nieco okolo 15,5, M3 nieco okolo 14 sekund takze nebol by som si tak isty a navyse by som uz vobec neporovnaval naftu.
MuadDeeb napísal:Sak ho pozvite na zraz do Klcova na VIP vstup, sa chlapcovi poskladame po 50 centov na benzin a aj vstupne a nech si da pretek s kazdym osobne. Ja by som si s nim dal pretek. Natocime a posleme na Honda forum.
BlackMW napísal:
pod 14 sekund to uz je silna kava, takze fakt zalezi na tych upravach..
bava su v serii dost tazke kvoli bezpecnosti a vaha robi strasne vela na zrychleni..
naozaj nema vyznam sa bavit sa iba o objeme motora, ide o kombinaciu vykon/vaha/cena..
diskusiu na druhom fore som necital, nema vyznam sa vzrusovat, ak ma niekto co ukazat nech to postavi na ciaru..