... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Re: Pokec o buracke / aute na predaj

Piatok, 20. Marca 2009, 16:30

zednik napísal:
Ja furt obhajujem dogga, napisal čo s tym autom je a bodka(napisal svoj nazor a to sa Vam nepači), že dostal BAN?(začo?? Veľa OT? Vulgarne prispevky?, písal dost priamo a k veci?!) Fajny ste :roll:

Este raz opakujem, komu sa tu nepaci, nech to necita a nepise...

BAN dostal za to ze som ho viackrat upozornil aby nepisal stale to iste, jeho povodne prispevky boli presunute do presunutych tem, neboli zmazane aby ste nehovorili ze som neobjektivny....

Dostal 6 hodiny BAN a opat sa vratil k tej istej teme...

Kolko z Vas tu nieco predavalo a pisalo potom moderatorom aby to premazali? Vam by sa pacilo keby Vam kazdy zasieral inzerat??
Auto nepredava Fester ale po tych reciach to moze s predajom ostatnych aut do buducna asi zabalit...

Vzdy sa najde niekto nespokojny, nevyhoviem na 100% asi nikomu...

zednik

Piatok, 20. Marca 2009, 16:33

Peppo napísal:

... bla bla bla....

Vzdy sa najde niekto nespokojny, nevyhoviem na 100% asi nikomu...

Peppo ale ty niesi boh.

Peppo

Piatok, 20. Marca 2009, 16:36

zednik napísal:

Peppo ale ty niesi boh.

bla bla bla ??

ale snazim sa aby to tu ako tak fungovalo...

ale cakal som kto sa ozve prvy... vzdy ozve len ten co nema k veci co povedat...

gratulujem

pepo286

Piatok, 20. Marca 2009, 16:40

nic mi do toho nie je .. ale navrhujem temu uzamknut nech sa to tu nevyhrocuje .. a pipadne nejasnosti nech si dotycni vybavia cez SS .. pripadne mozu dat potom result ako sa zhodli (ak sa im to podari)
E46 320D Touring 100kW (2001)

Peppo

Piatok, 20. Marca 2009, 16:43

pepo286 napísal:
nic mi do toho nie je .. ale navrhujem temu uzamknut nech sa to tu nevyhrocuje .. a pipadne nejasnosti nech si dotycni vybavia cez SS .. pripadne mozu dat potom result ako sa zhodli (ak sa im to podari)

nie, nech sa vyjadria verejne.. nech vidia aj ostatny... nech si s toho spravi zaver kazdy aky chce... demokracia, preco by som mal zamykat ?

killian

Piatok, 20. Marca 2009, 16:55

Peppo napísal:

nie, nech sa vyjadria verejne.. nech vidia aj ostatny... nech si s toho spravi zaver kazdy aky chce... demokracia, preco by som mal zamykat ?

nie, nech sa vyjadria verejne (prinajhorsom dostanu ban)
Aby to nevyzeralo ze chcem len rypat - podla mna by predavajuci nemal zatajovat nic o tom aute ani v inzerate - ak dogg prisiel na nieco co zatajil predavajuci, je dobre ze to sem napisal. Ak sa v niecom mylil alebo to prehnal, mal by ho predavajuci opravit. To by bolo spravne jednanie, ty ako moderator si mal podla mna nechat tam doggovu pripomienku lebo bola k veci a pockat si na vyjadrenie festera :)

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Piatok, 20. Marca 2009, 17:05

killian napísal:
nie, nech sa vyjadria verejne (prinajhorsom dostanu ban)

mozes to aj velke napisat :wink: kto ma tie blchy citat O:)
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Sobota, 21. Marca 2009, 00:14

myslim, ze v rubrike bazar by sa taketo, zavazne informacie, mali nechavat... samozrejme, pokial je to inak, predavajuci vo vlastnom zaujme by sa mal snazit uviest veci na pravu mieru,existuju fotografie, merania a pod. Neobhajujem dogga, jeho existencia mi je u prdele, ale je faktom, ze pokial niekto ma dojem, ze auto nie je celkom koser a ma to osobne podlozene (napriklad realnou navstevou), urcite nie je na skodu taketo info dat verejne a tieto info aj zachovat. V opacnom pripade to potom nie je bazar, ale potlapkavanie sa po pleci aky sme fasa, super a podobne a na druhej strane si vrazame kudlu do chrbta a predavame si vrazdy (ak to nie je vrazda, vzdy je moznost sa vyjadrit predajcom). Nikdy by som si nedovolil napisat o niecom top stav, ked to nie je pravda, mozno som iny, ale nepotrebujem tu ojebavat a to iste ocakavam od predavajuceho. Je to zle, pytam sa? je pre festera alebo co ja viem kto to predava (ja tam vidim festera) problem napisat par slov k tomu?

a to nie je prvy pripad co sa tyka obchodov tuna.

takze moj nazor, v bazari je taketo info ziaduce. V bazari. Peniaze su az na prvom mieste.

bober

Sobota, 21. Marca 2009, 10:10

Max-Max napísal:
myslim, ze v rubrike bazar by sa taketo, zavazne informacie, mali nechavat... samozrejme, pokial je to inak, predavajuci vo vlastnom zaujme by sa mal snazit uviest veci na pravu mieru,existuju fotografie, merania a pod. Neobhajujem dogga, jeho existencia mi je u prdele, ale je faktom, ze pokial niekto ma dojem, ze auto nie je celkom koser a ma to osobne podlozene (napriklad realnou navstevou), urcite nie je na skodu taketo info dat verejne a tieto info aj zachovat. V opacnom pripade to potom nie je bazar, ale potlapkavanie sa po pleci aky sme fasa, super a podobne a na druhej strane si vrazame kudlu do chrbta a predavame si vrazdy (ak to nie je vrazda, vzdy je moznost sa vyjadrit predajcom). Nikdy by som si nedovolil napisat o niecom top stav, ked to nie je pravda, mozno som iny, ale nepotrebujem tu ojebavat a to iste ocakavam od predavajuceho. Je to zle, pytam sa? je pre festera alebo co ja viem kto to predava (ja tam vidim festera) problem napisat par slov k tomu?

a to nie je prvy pripad co sa tyka obchodov tuna.

takze moj nazor, v bazari je taketo info ziaduce. V bazari. Peniaze su az na prvom mieste.

Pekne si to napísal , súhlasím na 100percent.

Rudkoo
Kraj: Zahraničie

Sobota, 21. Marca 2009, 20:04

Max-Max napísal:
myslim, ze v rubrike bazar by sa taketo, zavazne informacie, mali nechavat... samozrejme, pokial je to inak, predavajuci vo vlastnom zaujme by sa mal snazit uviest veci na pravu mieru,existuju fotografie, merania a pod. Neobhajujem dogga, jeho existencia mi je u prdele, ale je faktom, ze pokial niekto ma dojem, ze auto nie je celkom koser a ma to osobne podlozene (napriklad realnou navstevou), urcite ..........................................

=D> =D> =D> Pekne si to napísal. Aj bod do reputácie by som Ti dal keby sa dalo... :D

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Sobota, 21. Marca 2009, 21:10

len jeden postreh: snad by to mal uviest sam predavajuci, a to sa netyka len tohto inzeratu...
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

Dogg88
Auto: n/a

Sobota, 21. Marca 2009, 22:27

Uz len to ze sam predavajuci sa dodnes nevyjadril o niecom svedci...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

xtreme
Auto: felda, stilo

Nedeľa, 22. Marca 2009, 11:28

Dogg88 napísal:
Uz len to ze sam predavajuci sa dodnes nevyjadril o niecom svedci...

hm.. lenze uz sa tu viackrat uviedlo ze fester nie je predavajuci.. teda kto sa ma vyjadrit? :-k
.

aipretender
Auto: MT-486CI

Nedeľa, 22. Marca 2009, 19:25

xtreme napísal:
hm.. lenze uz sa tu viackrat uviedlo ze fester nie je predavajuci.. teda kto sa ma vyjadrit? :-k

mal by sa vyjadrit ten kto to predava ale nik sa zatial neprihlasil ku predaju....to znie celkom vieryhodne vsak?? :D :D :D :D
stovka za 4,6
kazde tri valce maju vlastne turbo
hmotnost len 1088 Kg
palivo diesel
prevodovka manual 5q
pocet dveri 5

aipretender
Auto: MT-486CI

Nedeľa, 22. Marca 2009, 19:37

xtreme napísal:
dog88.. kebyze ty predavas auto a niekto ti zacne toto co ty pisat o predavanom aute potesilo by ta to? ked chce majitel zatajit ze bolo na stolici, tak je to LEN a LEN jeho vec.. ty ked si odbornik tak sa nedas nachytat a tym to proste hasne.. na co to riesit na klube pred vsetkymi?
btw.. ked to bolo na stolici, to znamena ze majitel mal zaujem na tom aby auto bolo spravene co najlepsie, ci to zle chapem? pokial si nechces kupit buracku, tak si ju nekup je to proste tvoje subjektivne rozhodnutie.. nerieste to tu uz.. podla mna by sa to malo zmazat, keby sa takto riesilo kazde predavane auto tak kde by to tu dospelo.. :roll:

len a len jeho vec??? ty si nejaky chytry a takto zavadzas vsetkych s ktorymi robis ksefty? take zavadzanie je tresny cin....
a ak malo byt auto spravene co najlepsie preco to v inzerate nieje napisane... ze bolo lahko tuknute.... bez airbagov a bolo tahane na stolici predok aj zadok.. ale inak auto v 100% stave...

.. neznie ti to az smiesne?? ak je niekto ferovy... tak napise... burane opravene... a nie bit sa do prs...ze nie autu nic nieje.. ako sa tu pisalo zo zaciatku...
.. a urcite by sa to nemalo zmazat nech vsetci vidia... co je vo veci... ako nic proti BMW znacke...
... ale ak sa tu predavaju skoro stale buracky a mrdky(cest vynimkam a cukrikom) ... tak presedlam radsej na inu znacku, a ak by sa tu malo kazde auto takto riesit aspon by si videl kto je normalny a kto podvodnik....

hmm tak a teraz uz cakam BAN.... za OT alebo nieco podobne...:D :D :D :D
stovka za 4,6
kazde tri valce maju vlastne turbo
hmotnost len 1088 Kg
palivo diesel
prevodovka manual 5q
pocet dveri 5

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 243 neregistrovaných