... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
aipretender napísal:
len a len jeho vec??? ty si nejaky chytry a takto zavadzas vsetkych s ktorymi robis ksefty? take zavadzanie je tresny cin....
a ak malo byt auto spravene co najlepsie preco to v inzerate nieje napisane... ze bolo lahko tuknute.... bez airbagov a bolo tahane na stolici predok aj zadok.. ale inak auto v 100% stave...
.. neznie ti to az smiesne?? ak je niekto ferovy... tak napise... burane opravene... a nie bit sa do prs...ze nie autu nic nieje.. ako sa tu pisalo zo zaciatku...
.. a urcite by sa to nemalo zmazat nech vsetci vidia... co je vo veci... ako nic proti BMW znacke...
... ale ak sa tu predavaju skoro stale buracky a mrdky(cest vynimkam a cukrikom) ... tak presedlam radsej na inu znacku, a ak by sa tu malo kazde auto takto riesit aspon by si videl kto je normalny a kto podvodnik....
hmm tak a teraz uz cakam BAN.... za OT alebo nieco podobne...![]()
![]()
![]()
xtreme napísal:chapem, nie som chytry.. ale mi povedz kto teba kontroluje co si napises do inzeratu.. ked chces niekoho odrbat, tak to proste spravis.. nie? je na tebe co zatajis a co udas..
nie, ja sa snazim jednat ferovo, ale to je na kazdeho svedomi.. ale kazdemu nevyhovies.. nie som obchodnik, predavam len sem-tam, aa tiez som mal par krat problemy.
btw.. s tym nic nenarobis.. sam si to napisal : ,,ak je niekto ferovy"..
aipretender napísal:a teraz uz len BAN pre nas nepohodlnych....co sa vela pytame...