... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re: Pokec o buracke / aute na predaj

Pondelok, 23. Marca 2009, 00:04

aipretender napísal:

len a len jeho vec??? ty si nejaky chytry a takto zavadzas vsetkych s ktorymi robis ksefty? take zavadzanie je tresny cin....
a ak malo byt auto spravene co najlepsie preco to v inzerate nieje napisane... ze bolo lahko tuknute.... bez airbagov a bolo tahane na stolici predok aj zadok.. ale inak auto v 100% stave...

.. neznie ti to az smiesne?? ak je niekto ferovy... tak napise... burane opravene... a nie bit sa do prs...ze nie autu nic nieje.. ako sa tu pisalo zo zaciatku...
.. a urcite by sa to nemalo zmazat nech vsetci vidia... co je vo veci... ako nic proti BMW znacke...
... ale ak sa tu predavaju skoro stale buracky a mrdky(cest vynimkam a cukrikom) ... tak presedlam radsej na inu znacku, a ak by sa tu malo kazde auto takto riesit aspon by si videl kto je normalny a kto podvodnik....

hmm tak a teraz uz cakam BAN.... za OT alebo nieco podobne...:D :D :D :D

chapem, nie som chytry.. ale mi povedz kto teba kontroluje co si napises do inzeratu.. ked chces niekoho odrbat, tak to proste spravis.. nie? je na tebe co zatajis a co udas..
nie, ja sa snazim jednat ferovo, ale to je na kazdeho svedomi.. ale kazdemu nevyhovies.. nie som obchodnik, predavam len sem-tam, aa tiez som mal par krat problemy.
btw.. s tym nic nenarobis.. sam si to napisal : ,,ak je niekto ferovy"..
.

aipretender
Auto: MT-486CI

Pondelok, 23. Marca 2009, 01:25

xtreme napísal:
chapem, nie som chytry.. ale mi povedz kto teba kontroluje co si napises do inzeratu.. ked chces niekoho odrbat, tak to proste spravis.. nie? je na tebe co zatajis a co udas..
nie, ja sa snazim jednat ferovo, ale to je na kazdeho svedomi.. ale kazdemu nevyhovies.. nie som obchodnik, predavam len sem-tam, aa tiez som mal par krat problemy.
btw.. s tym nic nenarobis.. sam si to napisal : ,,ak je niekto ferovy"..

jasne chapem...a vazim si ferove jednanie.. len si vezmi ze ked uz mas nejaku tu reputaciu.. je zbytocne kazit ju tym ze zatajujes.... ja ked som predaval moje prve auto... skoda 110r do inzeratu som napisal.... vsetko.. ze je problem s chladicom, a ties ze je treba vymenit napravnicu, ktoru mam uz zohnannu len nemam cas vymenit ju.... a chlapik co mi zavolal povedal ze si ceni ze som napisal do inzeratu tie info a ze by si rad auto pozrel zblizka... a ked dosiel zistil ze som nic nezatajil.. a auto hned kupil...
.. a inak najvecsia sranda je ze majitel resp. predavajuci nicim nevyvratil info o stolici a chybajucich airbagoch.... a najlepsie je ze Dogg napise ze auto bolo na stolici atd... a zrazu ma BAN zevraj za OT pripada mi to ze ked niekto z vedenia alebo kto ma k vedeniu velmi blizko tak ked tu nieco predava... tak je to pod ochranou tych ktory premazavaju prispevky a davaju BAN vtedy ked sa im to hodi....len aby sa nehovorilo nic zle o predavanom aute...
Naposledy upravil/-a aipretender v Pondelok, 23. Marca 2009, 01:31, upravené celkom 1 krát.
stovka za 4,6
kazde tri valce maju vlastne turbo
hmotnost len 1088 Kg
palivo diesel
prevodovka manual 5q
pocet dveri 5

aipretender
Auto: MT-486CI

Pondelok, 23. Marca 2009, 01:29

heheheheheh to je zaujimave... ak ma oci a mys neklamu tak ten inzerat uz nieje nikde na fore...mozno sa mylim... takze sme my prosty ludia vyhrali...ale na ako dlho
... predavajuci-podvodnik sa stiahol.... asi by bolo tazke vyvratit stolicu a airbagy

a teraz uz len BAN pre nas nepohodlnych....co sa vela pytame...
stovka za 4,6
kazde tri valce maju vlastne turbo
hmotnost len 1088 Kg
palivo diesel
prevodovka manual 5q
pocet dveri 5

alfi666

Pondelok, 23. Marca 2009, 10:08

aipretender napísal:
a teraz uz len BAN pre nas nepohodlnych....co sa vela pytame...

Ja som uz len zvedavy, ze dokedy vas tu bude bavit hadat sa o hovne :roll:

Kazdy nech predava co chce... ked nieco zataji, tak zavadza kupujuceho, zaco ten moze na predavajuceho podat trestne oznamenie...

Niektori sa tu hadate tak odusevnene, az to vyzera tak, ze ste chceli kupit auto za 5 korun, zistili ste na poslednu chvilu, ze je to buracka a teraz sa nemate kde postazovat :-k

Serte uz vsetci nato... toto tu nikomu nepomoze... ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných