zdravim....mam taky problem ze som menil komplet brzdy aj snimace vzadu ,vpredu boli skor vymenene ale je tam vsetko ok.... a ta potvora mi stale svieti...co robit? moze byt niekde kablik seknuty na kostru? ale mechanik pozeral a ze nevyzera ze by to tak bolo....co to este moze byt? nechcem vyberat ziarovku aby mi to nesvietilo stale...... dakujem
Naposledy upravil/-a eisnerwill v Nedeľa, 15. Marca 2009, 20:20, upravené celkom 1 krát.
tak niektory zo snimacov je poskodeny, ale je mozne ze neni, len ste ho zle zastokli do konektora.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
tak ten test nepomohol.....asi sa pozriem poriadne na tie snimace aj kabliky .... uvidim no....
ja som stym bol v BMW a za 12eur mi to spravili na pocitaci a zhaslo....aj ten technik povedal ze to sa po vymene robi cez PC rovnako ako sa aj nuluje kontrolka oleja tak aj brzdy a airbagi
Ja som to nedavno robil sam v garazi na 318tds E36, a pravdu povediac som to robil 2x.
Prvy krat asi pred rokom, som ten spinac daval dokopy pajkovackou, co ho uz zozrali dosticky a po vlozeni ta kontrolka zhasla sama okamzite. Je dolezite aby tie dva kabliky iduce do snimaca boli vnom spojene a zaroven boli prepojene na kostru..... (to by malo byt pri novom snimaci zarucene - inac premerat merakom)
Druhy krat som to uz menil za original snimac, lebo to prve riesenie nebolo 100% obcas mi to malo zly kontakt a tak to svietilo a potom zhaslo .... No a po zalozeni noveho snimaca to najprv nezhaslo - co ma soklo ale po opetovnom vypnuti kluca do 0 a pockani cca 10 sec. a znovu zapnuti kluca to uz zhaslo a je to ok. Ziady PC v bavarii ....
Vymazanie kontrolky opotrebenia brzd.obloženia na e46 sa robí nasledovne: Zapaľovanie do polohy 2/kontrolky na prístrojovke svietia/ a nechá sa zapnuté cca 0,5 min potom sa naštartuje alebo vypne zapaľovanie.Pri ďalšom zapnutí zapaľovania Kontrolka by mala zhasnúť,ak sú čidlá v poriadku.Je možné,že aj e36 to má podobné,treba skúsiť.
Na e46 je cidlo urcene na jedno pouzitie, tj. pri vymene brzdovych platniciek ho treba vymenit a potom tak ako sa pise vysie v polohe 2 nechat kluc na minutku a kontrolka zhasne. Akurat vcera som to riesil :) kontrolka zhasla. Paradox ze to cidlo stoji skoro tolko kolko platnicky a nepredava sa to spolu :)
-= BMW 1 118i - 4/2017 - A/T =- -= BMW X1 118d - 2/2015 - A/T =- -= BMW 325d - 5/2007 - 17"/225/45 - A/T =- -= BMW 320d - 11/2004 - 18"/225/45 - A/T =- skydive forever
chlapci ja mam tiez problem s tou kontrolkou som menil kable jeden stal 180sk cez internet a ties mi niekedy svieti a niekedy nesvieti ta kontrolka mam to pozret cez diagnostiku alebo neviete ako sa to maze ja mam e34 525tds r.v.1995
chlapci nie zadne ze bsa to upravi po nejajkich kmm ale dosiel som na to ze mam prelomeny kabel na zadnom, snimaci tak som to spravil a kontrolka nesvieti a je vsetko ok tak ze takto moj problem