... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Re: E36/325tds touring - Kontrolka opotrebenia brzd,stale svieti

Sobota, 25. Apríla 2009, 20:25

Ten snímač ja aj nejako zaistený? Ja som ho mal totižto omotaný okolo brzdovej hadičky, tak som ho dal na miesto, a on odtial vypadol :-s

Užívateľov profilový obrázok
eisnerwill
Autor témy
Auto: E36 325tds touring
Kraj: Košický

Re: E36/325tds touring - Kontrolka opotrebenia brzd,stale svieti

Nedeľa, 26. Apríla 2009, 09:19

tak uz to mam vyriesene.....rozobral som to tam,troska som olamal konrktor na kasni ale uz setko ide......snimac vyzeral na prvy pohlad ok......ziadne opotrebenie nic....tak som ho odpojil na kasni a ten kontakt prepojil a kontrolka zhasla....takze chyba boloa v cidle........tak som ho troska osmirgloval a objavilo sa modre miestecko...teda znak toho ze kablik ktory siel po snimaci a mal sa eventualne prebrusit (prerusit obvod) o kotuc bol zoxidovany....nemal som nove cidlo tak som to tam ocistil a preruseny kontakt som zapajkoval.......zatial drzi..... :D :D :D ....a ked nie tak dam novy snimac

Užívateľov profilový obrázok
Patricius
Kraj: Trenčiansky

Re: E36/325tds touring - Kontrolka opotrebenia brzd,stale sv

Sobota, 8. Novembra 2014, 14:28

afro napísal:
Na e46 je cidlo urcene na jedno pouzitie, tj. pri vymene brzdovych platniciek ho treba vymenit a potom tak ako sa pise vysie v polohe 2 nechat kluc na minutku a kontrolka zhasne. Akurat vcera som to riesil :) kontrolka zhasla. Paradox ze to cidlo stoji skoro tolko kolko platnicky a nepredava sa to spolu :)

Ak by si niekto nevedel rady, tak tento spôsob funguje aj na e39, vyskúšané.
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných