... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

ordinaryguy
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Pokec o buracke / aute na predaj

Streda, 18. Marca 2009, 12:37

Peppo napísal:
STOP OT - reci o buracke mate v presunutych temach ak by to niekoho zaujimalo....

To s tou bourackou teda rozhodne OT nebylo, sefik [-X

Užívateľov profilový obrázok
bober

Re: predam e39 540i m-paket

Streda, 18. Marca 2009, 13:32

Peppo =D>
Fakt super toto fórum.
Tak konečne som sa dozvedel, že auto je oničom a nemá význam ísť to auto pozerať z TT do nejakej RK, či LM...
Podľa mňa hovadsky podstatná informácia, ktorú mi majiteľ nepovedal, ušetrené peniažky za benzín. (Ďakujem priatelia.)
A ty to tu zmažeš.
Nechápem [-( [-( [-(

RENAULTKILLER
Auto: BMW E39 540iA
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Marca 2009, 13:38

podla mna mu neslo vobec o tu informaciu ale o to ze sa to tu moc rozoberalo a v tom ma pravdu ved si to pozri v presunutych temach.

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Streda, 18. Marca 2009, 14:02

Lenze za to ze som vam tuto PODSTATNU informaciu povedal som dostal napomenutie za OT...takze nabuduce sa kludne prevezte, aj na kraj sveta...je mi to jedno

mimochodom ten inzerat tu na fore uz je TRETI KRAT!
tu: viewtopic.php?f=16&t=8784 cislo na majitela sedi, asi vymenil predne svetla.
a tu: viewtopic.php?f=16&t=12229&p=173811#p173811
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 18. Marca 2009, 14:21

bober napísal:
Peppo =D>
Fakt super toto fórum.
Tak konečne som sa dozvedel, že auto je oničom a nemá význam ísť to auto pozerať z TT do nejakej RK, či LM...
Podľa mňa hovadsky podstatná informácia, ktorú mi majiteľ nepovedal, ušetrené peniažky za benzín. (Ďakujem priatelia.)
A ty to tu zmažeš.
Nechápem [-( [-( [-(

Mily Bober, keby nebolo "nejakej RK" alebo skor nejakeho RK tak by nebolo ani toto forum ani nespocetne vela akcii organizovanych byvalym OZ a nebol by si tu ty ani ja...
Napisal som ze si to mozete precitat v presunutych, to snad pochopil aj menej inteligentny clovek...

V poslednom dobe sa Vam tu nic nepaci, tak naco sem chodite, naco sem prispievate, naco tu hladate auta??

ale ked uz kupite nejaku haraburdu potom tu budete vypisovat ohladom tech. problemov, potom Vam bude toto zatracovane forum dobre?? Kludne si tie chyby rieste sami....

V poslednej dobe tu to funguje tak ze ked poradim tak ja som ten zly a ten co nic nevie.. nech sa paci... pokracujte...

Xader

Streda, 18. Marca 2009, 14:55

Peppo , klidek :wink: je proste len doba, v ktorej si ludia neuvedomuju, ake auta kupuju. Ked chce niekto auto v TIP-TOP stave nech si kupi NOVE AUTO !!!!!!!!!! Kto ale kupuje auto co ma 10-11-12 rokov nech pocita s tym, ze za tu dobu to auto nieco prezilo a kto si mysli, ze auto bude v PERFEKTNOM stave, s malo nabehanymi a ani raz nesuchnute alebo hocico, tak proste nech sa prebere. A cele toto forum prichodom novych ludi smeruje...ehm ehm...niekam. Kvoli ich SKVELYM nazorom a podrypavacnym argumentom. A kvoli tomu sem uz neprispieva minimalne 50% ludi co maju co povedat k tebe, tak ako predtym.

Sorry za OT, ale uz som nemohol.
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

paja

Streda, 18. Marca 2009, 15:06

presne si pamatám ako sme pred tromi rokmi boli nadšení z toho ako sme založili tento klub aj z chalanmi z RK ktorých to bol nápad, zdalo sa mi to super, mali sme nultý zraz, prvý, boli sme super partia atd... ani by nás vo sne nenapadlo že to tu takto bude, že tu bude dakto pindat do pravidiel, ked sa dakomu nepáči nech ide kade lahšie...ja osobne smerujem tak kam Dano a ked tu čítam tých chytrákov tak sa mi žalúdok dvíha ale čo už... najhoršie je ked tu dáky trulo načíta kopec infirmácií a potom neni nad neho...ale s tým asi nič nenarobíme...
*** 330cd***E46 lift M-paket(milacik) a 330 E92 novy clen :-)
530D E60 orientalblau
323Ci E46 hellrot
330D E46 lift schwarz II
320D E46 facelift titansilber
730dA E38 lift orientalblau

** PaP AUTO MARTIN **

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 18. Marca 2009, 15:49

rano som siel za nim, aspon mam ten pocit - pri krytej plavarni, vedel som ze to nieje m5 ale vyzera pekne. videl som mu len ryt a bok.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi

Streda, 18. Marca 2009, 16:40

rano stalo kusok od martimexu :lol: a nejaki pani v zelenom nieco hundrali vodicovi ...

btw: z videnia auto peknucke ;)
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

palo
Auto: e34

Streda, 18. Marca 2009, 18:01

je viac ludi ktory si vsimli ze tam bolo vsetko vyklepavane alebo to je nazor jedneho cloveka?ja som auto videl a nic take strasne som teda nevidel.ak aj bolo burane tak je to potom super urobene a pokial slape motor a sedi naprava tak neviem preco by to mal byt hned srot.vela z vas mozno ani netusi ci ma alebo nema robene auto po buracke
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

duro4

Streda, 18. Marca 2009, 18:04

Nie som tu dlho, na klube, ale nechapem, co tu riesite, ved pri osobnom rozhovore s majitelom a prezreti auta by kazdy sam prisiel na to, ci bolo buchnute, alebo nie. Ja som tiez mal byvalu 328i buchnutu, ked som ju kupoval, majitel mi to nezatajil, geometria bola OK, taktiez airbagy a vsetko, tak co riesite?

Polovica aut tuto na klube ma za sebou nejake tie tukesy, popripade vacsie...no ak je to odborne opravene, tak ziadny problem...prajem skory predaj majitelovi... :D

Dogg88

Streda, 18. Marca 2009, 18:41

Ide tu len o to ze niektory ludia proste havarovane auto nechcu (napriklad ja), tak som napisal v akom stave to je. A pisete tu o skrabanci, tukanci... Toto auto ma tahany predok aj zadok na stolici!!! To teda nebol tukanec! A airbagy to nema! Takze nechcem si predstavit ako by dopadol hocikto zvas kto by v tom aute nedajboze havaroval, len tolko som chcel. Ja nikomu nepisem aby to auto nekupoval, pre mna za mna si kupte aj 540i zlepene z 4 kusov je mi to jedno, len pisem aka je realita. Robil som s autami a videl som vela aut, aj zachovalych aj rozbitych...
BTW: Audi A6 co mame doma je z roku 2002 a ma najazdene k dnesnemu dnu 250 000km (realnych) a ma povodny lak a nechytene nosniky,, kto hlada, najde aj 20 rocne auto v povodnom stave... Ale nebude to stat 5 korun ako toto co je tu...
AMEN

Zelo ZH

Streda, 18. Marca 2009, 22:17

Dogg88 napísal:
Ide tu len o to ze niektory ludia proste havarovane auto nechcu (napriklad ja), tak som napisal v akom stave to je. A pisete tu o skrabanci, tukanci... Toto auto ma tahany predok aj zadok na stolici!!! To teda nebol tukanec! A airbagy to nema! Takze nechcem si predstavit ako by dopadol hocikto zvas kto by v tom aute nedajboze havaroval, len tolko som chcel. Ja nikomu nepisem aby to auto nekupoval, pre mna za mna si kupte aj 540i zlepene z 4 kusov je mi to jedno, len pisem aka je realita. Robil som s autami a videl som vela aut, aj zachovalych aj rozbitych...
BTW: Audi A6 co mame doma je z roku 2002 a ma najazdene k dnesnemu dnu 250 000km (realnych) a ma povodny lak a nechytene nosniky,, kto hlada, najde aj 20 rocne auto v povodnom stave... Ale nebude to stat 5 korun ako toto co je tu...
AMEN

No pan mudrlant, ty si aky tazky odbornik.... Si to auto aspon osobne videl ked tu ides trepat kokotiny o tom co na nom bolo tahane a co na aute chyba? Len pre tvoju informaciu, auto poznam osobne od vtedy ako prislo na slovensko a poznam aj sucasneho majitela a aj predoslich, tak tu netaraj kokotiny prosim ta.... Vidim ze vies o autach velku picu. Ako si prisiel na to ze to nema AIR BAGy? Ako? Ma 4 a su plne funkcne!!!!!!!!!!!!!!!! A na to ze bol tahany predok a aj zadok na to si ako prisiel????? Ano auto bolo na stolici, ale ze by tam bol tahany predok a zadok mi je tazka novinka. Ty sa len pekne voz vo svojom Pezotiku, ten v zivote nebude zdaleka take bezpecne auto ako 540 zlepena zo 4 aut!!!!!!!!!!!!! ako si ty napisal... este sa skus raz vyjadrit vo veci o ktorej nemas ani zdania, tak sa za teba prihovorim u admina.... ale isto to nebude pochvala..... A ak mas stale nejaky problem, tak mi posli cislo na teba a ja ti to osobne vysvetlim do telefonui a nebudeme to tu zasierat... KOMPPRENDE????
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Kesko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 18. Marca 2009, 22:40

Už aj mna vytačas chlapče...Nic ine tu nerobis len kritizujes.
E34 535i LPG 230 PS
VW Golf 1.9 TDi 120 PS

EX AUDI S8 D2 360 PS
EX E36 M3 3.0 Coupe
EX E36 325i Coupe
EX 2 X E30 325i Coupe

Dogg88

Štvrtok, 19. Marca 2009, 06:12

Zelo ZH napísal:

No pan mudrlant, ty si aky tazky odbornik.... Si to auto aspon osobne videl ked tu ides trepat kokotiny o tom co na nom bolo tahane a co na aute chyba? Len pre tvoju informaciu, auto poznam osobne od vtedy ako prislo na slovensko a poznam aj sucasneho majitela a aj predoslich, tak tu netaraj kokotiny prosim ta.... Vidim ze vies o autach velku picu. Ako si prisiel na to ze to nema AIR BAGy? Ako? Ma 4 a su plne funkcne!!!!!!!!!!!!!!!! A na to ze bol tahany predok a aj zadok na to si ako prisiel????? Ano auto bolo na stolici, ale ze by tam bol tahany predok a zadok mi je tazka novinka. Ty sa len pekne voz vo svojom Pezotiku, ten v zivote nebude zdaleka take bezpecne auto ako 540 zlepena zo 4 aut!!!!!!!!!!!!! ako si ty napisal... este sa skus raz vyjadrit vo veci o ktorej nemas ani zdania, tak sa za teba prihovorim u admina.... ale isto to nebude pochvala..... A ak mas stale nejaky problem, tak mi posli cislo na teba a ja ti to osobne vysvetlim do telefonui a nebudeme to tu zasierat... KOMPPRENDE????

Ano videl som to auto nazivo. Ako viem ze nema airbagy? Za prve mu svieti kontrolka na palubovke (to si si mohol vsimnut ked si to auto videl) za druhe skus stlacit stred volantu, zaboris sa don asi 2-3cm! tak kde by bol airbag??? A ako viem o stolici? Staci ked si stiahnes tesnenia dokola dveri a vidis tam odtlacky stolice ty "odbornik". Asi nema ani zmysel ti vysvetlovat rozdiel v bezpecnosti havarovaneho auta a nehavarovaneho auta.
PS: Nauc sa vyjadrovat bez nadavok, lebo potom si o tebe kazdy pomysli svoje :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 209 neregistrovaných