... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peppo napísal:STOP OT - reci o buracke mate v presunutych temach ak by to niekoho zaujimalo....
bober napísal:Peppo![]()
Fakt super toto fórum.
Tak konečne som sa dozvedel, že auto je oničom a nemá význam ísť to auto pozerať z TT do nejakej RK, či LM...
Podľa mňa hovadsky podstatná informácia, ktorú mi majiteľ nepovedal, ušetrené peniažky za benzín. (Ďakujem priatelia.)
A ty to tu zmažeš.
Nechápem![]()
![]()
Dogg88 napísal:Ide tu len o to ze niektory ludia proste havarovane auto nechcu (napriklad ja), tak som napisal v akom stave to je. A pisete tu o skrabanci, tukanci... Toto auto ma tahany predok aj zadok na stolici!!! To teda nebol tukanec! A airbagy to nema! Takze nechcem si predstavit ako by dopadol hocikto zvas kto by v tom aute nedajboze havaroval, len tolko som chcel. Ja nikomu nepisem aby to auto nekupoval, pre mna za mna si kupte aj 540i zlepene z 4 kusov je mi to jedno, len pisem aka je realita. Robil som s autami a videl som vela aut, aj zachovalych aj rozbitych...
BTW: Audi A6 co mame doma je z roku 2002 a ma najazdene k dnesnemu dnu 250 000km (realnych) a ma povodny lak a nechytene nosniky,, kto hlada, najde aj 20 rocne auto v povodnom stave... Ale nebude to stat 5 korun ako toto co je tu...
AMEN
Zelo ZH napísal:
No pan mudrlant, ty si aky tazky odbornik.... Si to auto aspon osobne videl ked tu ides trepat kokotiny o tom co na nom bolo tahane a co na aute chyba? Len pre tvoju informaciu, auto poznam osobne od vtedy ako prislo na slovensko a poznam aj sucasneho majitela a aj predoslich, tak tu netaraj kokotiny prosim ta.... Vidim ze vies o autach velku picu. Ako si prisiel na to ze to nema AIR BAGy? Ako? Ma 4 a su plne funkcne!!!!!!!!!!!!!!!! A na to ze bol tahany predok a aj zadok na to si ako prisiel????? Ano auto bolo na stolici, ale ze by tam bol tahany predok a zadok mi je tazka novinka. Ty sa len pekne voz vo svojom Pezotiku, ten v zivote nebude zdaleka take bezpecne auto ako 540 zlepena zo 4 aut!!!!!!!!!!!!! ako si ty napisal... este sa skus raz vyjadrit vo veci o ktorej nemas ani zdania, tak sa za teba prihovorim u admina.... ale isto to nebude pochvala..... A ak mas stale nejaky problem, tak mi posli cislo na teba a ja ti to osobne vysvetlim do telefonui a nebudeme to tu zasierat... KOMPPRENDE????