... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco bawo
Auto: BMW e36 323iA coupé
Kraj: Bratislavský

Re: E36 320i angličák, z neho motor do E36 316 tunajšieho

Nedeľa, 15. Marca 2009, 18:19

Peppo napísal:

otazka z veci - mas uz aspon vodicak ??

nechapem pristup vacsiny novy clenov a majitelov BMW. Kazdy s prepacenim mlady zasran si kupi vzdy najhorsie co moze bez toho aby sa vyznal do toho co kupuje, a potom vzdy riesi nebeske zvysenie vykonu, prehadzovanie motora, turbo kompresor a podobne a myslis si ze je to "len tak" sak kupim turbo a dam ho tam... sak kupim druhy motor a dam ho tam.

Chces mi povedat ze po prechode s obycajneho "ludoveho" auta ti vykon 320i nestaci ? Mas na tom aute odjazdenych dost kilometrov a mozes si povedat ze to auto 100% ovladas a zvladnes ho aj v kritickej situacii? Podla mna je vela krizikov popri ceste, od ludi ktory si tiez mysleli ze to "zvladnu".

Pokial si nejazdil baworaky aspon istu dobu a zrazu by si mal nieco s motorom M3 alebo origo M3 ver tomu ze by si zle dopadol... Kazdy chce len kone a kone, 300 koni, nauc sa ovladat najprv polovicu z tych koni poriadne a potom ries taketo veci...

Riesis prerabky ktore cenovo nerataju na tisicky ale skor desattisicky ked to chces mat spravene poriadne a bezpecne...
Nieje umenie najebat hociaky motor do E36 ale potrebujes aj ine veci.... uz ked sa rozbehnes potrebujes aj zastavit... napriklad....

ber to ako prehovorenie do duse, a zamysli sa nad tym....

Peppo, tak toto malo hlbokú myšlienku =D> =D> =D>
BMW e36 323A, 1996, coupé, M paket individual,170ps
ex... e36, 1.8 TDS, M packet, 1995
ex ..................e34, 2,5 TDS, 1993

bmw777chose
Auto: e36cabrio e36touring
Kraj: Košický

Re: E36/316i - Motor z 320i z Anglicka

Pondelok, 16. Marca 2009, 15:15

BMWprd napísal:
V predošlom príspevku som chcel naládovať do E36ky V12ku, ale nakoniec som sa rozhodol pre letné hobby za smiešne peniaze, pričom ide viac o srandu jak o kvalitu a každodenné jazdenie, spraviť nasledovné, mám v ponuke auto z anglicka s volantom napravo samozrejme, ale má lepši motor ako to ktoré ma naľavo volan tak chcem 1.6ku agregát vyhodiť a nahradiť motom z angličáka, ale neviem či je to možné a ak sa zadarí a našiel by som agregát angličanský 3.2kový M3 tak by som tam rovno dal ten, ale ten zrovna neni po ruke, ale teda chcel by som radu, či by aj ten bol použitelný, BMW ma nahon na prdel, tak si myslím že by tam nemal byť problém, ale to je len úvaha..... :-"

Uz teraz spekulujes,ako to zrobit lacnejsie....a tankovat si budes mat zaco???

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Re: E36/316i - Motor z 320i z Anglicka

Pondelok, 16. Marca 2009, 16:32

Cudujem sa ze to este stale riesite...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní