... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
zednik napísal:
myslis nato načo ja?![]()
BMWprd napísal:no ja som chcel prehadzat, vsetko v tej slabej vymenit komplet cele vnutornosti, len jedno co riesim je, jak to bude s riadenim, ci to nejako suvisi s motorom, alebo nie alebo ake vec tam bude treba spravit....
BMino napísal:teraz citaj pozorne: NEDA SA TO PREHODIT, ANGLICKA VERZIA JE INAC ROBENA
budes potrebovat kablovacku, tiez brzdovu sustavu riadenie z M3 europskej verzie a vela dalsich veci
mozes prehodit motor ak by si mal doma M3 a zadrel by si, motor pasuje ale dalsich 90 percent je inych
alebo ak by si mal 320i a zohnal si anglicku 320i mozes prehodit motor
ale na to aby si to prerobil chce ovela viac ako jednu europsku e36 a anglicku M3
BMWprd napísal:jak to bude s riadenim, ci to nejako suvisi s motorom
MEJOGSI napísal:
ty si mi riadny mechanik....ides davat do e36ky V12ku ,zistis ,ze je s tym kopec roboty.potom ti naraz prebleskne v hlave M3 E36 ,samozrejme RHD ,a uz to chces pchat do 316ky ,pricom ani len nemas ponatia ,ze co a ako.a ako pises ,ze si chces spravit svandu za par supiek na leto ,myslis si ze ta cela prerabka bude za kolko euro?!
normalne sa sulam po zemi.........![]()
![]()
![]()
p.s este zaloz novu temu :kompresor ,alebo turbo do e36ky a uz koncim![]()
j*bat takych novych clenov.....
BlackMW napísal:A ak vies o nejakych rozdieloch v karoserii tak sem s nimi..
nic viac netreba ako jednu europsku a jednu anglicku M3..
BMino napísal:
ma to inak navarene drziaky![]()
ved prave ze jednu europsku a on ma europsku 316i nie M3
samozrejme maros vsetko sa da, len su urcte medze... a treba tu europsku M3
BMWprd napísal:ja ťa nebudem poučovať jak ty mňa, ale prečítaj si čo som napísal v prvom príspevku......
ja nepotrebujem poradit ako kupit nove luxusne jazdene a parádne funkcne, ja si chcem spravit svandu na leto za par supiek
a neviem jak ty ale ja cestne pravidla dodrzujem, ano teraz budem asi pre vacsinu clenov out, a vyblaznit sa chodim na miesta kde sa nezabijem:) a myslim ze mozes amt aj 1000neviem jakych žiráf pod kapotou, ale opkial nesi debo, tak pri normalnej jazde sa ten vykon v pravej miere neprejavuje:)..iba ked zavodis, iba ked si pirat......
BMWprd napísal:BlackMW: tak s tym riadenim som skor myslel, ze viem ako to je pri nahone na predne z nasej oktavky a riadeni, ale, nemal som rozobrate nikdy bmw, tak sa preto pytam jak to je spolu zmontovane, sorry za moju siroku slovnu onu, ale ked som ta teda spravne pochopil, tak bude pre mna jednoduchsie dat do anglickej M3 riadenie a palubovku z europskeho modelu M3 a zohnat si papiere, alebo si vravel ze su identicke, tak preco to nestaci len vymenit za europske riadenie z 316?
BMWprd napísal:BlackMW: tak s tym riadenim som skor myslel, ze viem ako to je pri nahone na predne z nasej oktavky a riadeni, ale, nemal som rozobrate nikdy bmw, tak sa preto pytam jak to je spolu zmontovane, sorry za moju siroku slovnu onu, ale ked som ta teda spravne pochopil, tak bude pre mna jednoduchsie dat do anglickej M3 riadenie a palubovku z europskeho modelu M3 a zohnat si papiere, alebo si vravel ze su identicke, tak preco to nestaci len vymenit za europske riadenie z 316?