... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
SnipE_88 napísal:no ta E36 na fotke vyzera zaujimavo ako to moze jazdit? ved to musi that asfalt
BlackMW napísal:
ked si myslis ze 200 koni je fun v 1.4 tonovom aute, tak su kup 328, nemusis nic vymienat.
fun to bude chvilu kym si na to nezvyknes, ale na kazdodenne jazdenie by som iny objem v E36 nekcel..
a inac prave si urazil V12, lebo si pouzil jej meno vo vete v spojeni s 'alebo nieco s 200 zrebcami'..
uz len to ze sa bavis o konoch a nie o krutaku znamena ze nevies co chces, tak to racej nerob
V12ka bez problemov, je to jednoduchsia uprava ako V8..
das m50 sanie a 328 ma hned 10-15 koni naviac, 210 koni maximalne ak vyhodis ASC klapku..
320 koni ma M3 3.2 a to je vyzmykany motor, tak fakt netusim kde by si dohnal ten objem, klapky na kazdy valec, vyfuk atd..
takze opatrne s tymi konmi a inymi zvieratkami..
BMWprd napísal:
...šák dobre, prepáčte pani V12:)![]()
...a oprav ma ak poviem že všetci si kupujú auto na KRUŤÁK a nie na výkon, keďže nevedia čo chcú....
...asi najviac si tu poradil, tak aspoň viem kto sa tu v tom vyzná, čiže budeš aj vedieť ako tam naládovať tú V12ku, koľko by to stálo, čo na to treba a aké sú tie nevýhody toho. diky
P.S.: A viem čo chcem, len to že neviem ako na to, riešim tak, že píšem ľuďom ako sú tu na fore, že by mi poradili resp. ma upozornili, že je to debilina a už samotná otázka značí že neviem či je to možné....a chcem auto ktoré nebude na každodenné jazdenie, mala by to byť taká chuťovka len občas to vytiahnuť...
BMWprd napísal:vide kupa novej M3 3.2ky lacnejsie jak vymena motora? myslim z M3ky 3.2ky+veci ktore k tomu treba, ci je tam nieco treba poriesit, ako pri vymene V12?
M3 lover napísal:co by sa stalo keby teraz poviem ze chcem dat V12 do mojej e30 ? ? ?![]()
ukamenovali by ste ma hned alebo az potom ?
M3 lover napísal:co by sa stalo keby teraz poviem ze chcem dat V12 do mojej e30 ? ? ?![]()
ukamenovali by ste ma hned alebo az potom ?
LuCKy napísal:
Zaujímal som sa o výmenu sania v E39 528i, ktorá má do 09/1998 rovnaký motor ako je v E36 (single vanos) a jeden človek z CZ sa na to dal.
Po výmene sania išla 5er horšie. Prečo? Pretože zmenou prietoku vzduchu vďaka väčšiemu saniu sa zmenila bohatosť zmesi. Až po preprogramovaní DME sa dostavil výsledok.
Vlastnú skúsenosť nemám, vychádzam z toho, čo odskúšal niekto iný...
LuCKy