... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
jararak napísal:posledny riadok mi prosim ta preloz lebo mu velmi nerozumiem :)
325 a 323 nemoze byt ten isty motor ked jeden je hlinikovy a druhy liatina. mozno ze je rozdiel iba v materialy/e. Ked tak ako sa da odbrzdit aspon ciastocne 323?
jararak napísal:posledny riadok mi prosim ta preloz lebo mu velmi nerozumiem :)
325 a 323 nemoze byt ten isty motor ked jeden je hlinikovy a druhy liatina. mozno ze je rozdiel iba v materialy/e. Ked tak ako sa da odbrzdit aspon ciastocne 323?
jararak napísal:olej 5w40 mam teraz, myslim ze dostatocne, ci 0w40 urobi taky rozdiel? hlavne ked niektory ludia trepu 10w60 do motorov.
sviecky su v plane, tu vlozku mozem skusit vymenit.
sanie z hocijakej m50? moze byt aj 2l? tych najdem asi viac.
co sa tyka diskov mam 17" disky a pneumaniak sa cudoval ze fajke fajne lahucke su.
jararak napísal:dobre taaze
vsetky motorove filtre objednane, sviecky tiez
dokonca sa mozno schyluje ku saniu z m50b25 a teraz otazka ako ho treba upravit, nikde na sk/cz nete som to nenasiel (rozumej google to nenasiel) na anglicky bresucich som sa dozvedel ze je nato nejaky medzikus.
mimoto ked prehodim do sanie (ktory dielec to vlastne je ten od hlavy motora po vahu vzduchu?) pojde mi asc?
jararak napísal:asc sa mi vzdy hodi, este ked holka zacne ochvilku robit vodicak tak jej nedam soferovat toto bez asc. dobre taze tym padom som skoncil asi s upravami