... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
iste
Kraj: Bratislavský

Re: ZAMKNUTIE FORA E36 NA WWW.BMWKLUB.CZ !!!

Pondelok, 9. Marca 2009, 13:55

podla mojho nazoru su tieto stranky preto, aby zblizovali ludi,aby si ludia co maju spolocnu vasen pomahali,aby sa pobavili a hlavne aby mali aspon za pocitacom kus svojej slobody a potesenia. berte to vsetci tak,lebo preto to tu je.... zamkli nezamkli...vsak sa cudujete?vsetko zle treba zamknut" pre vystrahu" :-({|=

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 9. Marca 2009, 15:52

Oldman napísal:
Prečítal som si tvoju historiu na bmw.cz,tak ty určite s tvojimi príspevkami chýbať nebudeš

prepac.. viem kolko mas rokov, ale tento tvoj prejav ti v prospech veku urcite nehovori..
povodne som tu nechcel zasahovat, ale uz mi to nedalo, pretoze arogantnost a namyslenost niektorych clenov presahuju hranice..
sam viem ze sa pytam dakedy fakt blbosti.. ale predtym pouzijem hladat (prekvapivo vacsinou nic nenajdem.. ako si sam pisal 4hodiny a nic z toho) a potom koho sa mam spytat? mam ist do bavarie a tam sa spytat, pretoze tu na klube sa za to ludia urazaju??? nastastie je tu par ludi ktorych neuraza odpovedat aj na ,,blbe" otazky typu na co je toto tlacitko, kde vedie tato koncovka a pod... a dakujem tymto takym ludom..
jany napísal:
Sak prave, kazdy nejako zacinal a zacina, ty si pisal svoje topicy na zaciatku ako profik - ty si spadol z neba uceny ... ( nie vsetci sme takto mudry ) a aj vdaka stupydnym topicom sa ucime .... Myslim ze o tom to forum je.

jany.. absolutny suhlas..

taaaak.. a teraz ma tu dodrbte za moj nazor.. MF.. aby som sa tu bal daco povedat alebo opytat kvoli par ,,individuam" ja viem preco tu chodim a neotravia ma takyto ludia ](*,)
.

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 9. Marca 2009, 16:10

Xtreme - teba nieje za co drbat ;) Ja tiez neviem velmi vela veci o bavorakoch. Celkovo o autach a tiez mam vela krat chut pytat sa "blbosti" ale mam to stastie ze mam komu a ze aj radsej zavolam napr. Blackovi alebo Hellovi a opytam sa. A su to casto skutocne amaterske "blbosti" pre mna ale podstatne.

Dalsia vec ze si jeden z mala ludi tu co vie prijat aj opacny nazor (pripadne aj negatívny) bez urazania sa a zbytocnych nafukovaciek. Ako clena si ta vazim a povazujem ta za jedneho z naj.

Nejako som nestudoval za utomechanika a tak neviem o technickych veciach vela a aj to malo co viem som sa naucil az na fore alebo priamo medzi chalanmi. Ked som mal prve bavo E36 ani som nevedel co je to E36. LEn to ze to je 318 benzín zo zadnym nahonom. Mozno som ani nevedel kolko to ma valcov. Aj napriek tomu ze uz mam 4te bmw co je zaroven moje 6te auto + kopa dalsich rodinnych tak o autach viem strasne malo.

Ja som vzdy rad ked viem niekomu pomoct - aj uplnemu zaciatocnikovy. A o tom ma byt kazdy klub. Pomahat si navzajom a nie urazat.

Edit: a to este nehovorim o tom ze vlastnim autoservis :D
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

xtreme

Pondelok, 9. Marca 2009, 16:20

GOOSE napísal:
Dalsia vec ze si jeden z mala ludi tu co vie prijat aj opacny nazor (pripadne aj negatívny) bez urazania sa a zbytocnych nafukovaciek. Ako clena si ta vazim a povazujem ta za jedneho z naj.

fuuha :shock: :shock: toto som necakal teda.. dakujem :oops:
neviem toho vela o bmw, ale co viem viem vdaka bmwklubu, vsetky opravy co som si robil na mojom aute, boli cez klub.. ako, keby nebol bmwklub tak to auto je davno v srote..
a aby som nebol ot, neviem sice co vsetko predchadzalo zamknutiu e36fora na ceskom klube, ale neschvalujem to.. touto cestou sa podla mna nezabranilo ot-ckovaniu, pretoze aj clenovia klubu casto pisu ot, iba sa zredukoval pocet ludi, a navyse mozno prave pre tych co klub najviac potrebuju sa odrezala cesta k pomoci.. teraz nemaju na vyber bud sa stanu clenovia klubu alebo?.. alebo nie je.. #-o dufam ze tu to zatial nehrozi.. keby hrozilo tak radsej sprisnite pravidla, bany a neviem co, ale takyto krok az uplne nakoniec prosim..
.

BMino
Auto: modre

Pondelok, 9. Marca 2009, 21:13

xtreme napísal:

taaaak.. a teraz ma tu dodrbte za moj nazor.. MF.. aby som sa tu bal daco povedat alebo opytat kvoli par ,,individuam" ja viem preco tu chodim a neotravia ma takyto ludia ](*,)

to MF naraz na mna?! :evil: :D
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

xtreme

Utorok, 10. Marca 2009, 00:17

BMino napísal:

to MF naraz na mna?! :evil: :D

ale nee kaaamo :wink: wed tebe vdacim za vela.. heh wsaq mi je az dakedy blbo co ta furt otravujem :P ae diki ti..
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných