... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
balino napísal:arny318is napísal:BAVORAK009 napísal:balino napísal:BAVORAK009 napísal:Tak a vyfuk je na svojom mieste.Zvuk podla mna superny a vyzor musim este upravit no do zajtra to nestihnem.Fotku nebudem posielat ved zajtra v Piestanoch si to omrknete.
budeme hrkotat?
jo
ma zvuk ako 3liter![]()
buduci rok to budem aj ja moct povedat
kačo napísal:balino napísal:arny318is napísal:BAVORAK009 napísal:balino napísal:BAVORAK009 napísal:Tak a vyfuk je na svojom mieste.Zvuk podla mna superny a vyzor musim este upravit no do zajtra to nestihnem.Fotku nebudem posielat ved zajtra v Piestanoch si to omrknete.
budeme hrkotat?
jo
ma zvuk ako 3liter![]()
buduci rok to budem aj ja moct povedat
tak to gratulujem .... zastavba, ci new?
dufam, ze aj ja ... ale skor by som si chcel povedat 3,6i liter
arny318is napísal:trpezlivost REMUS prinasa
Diablo napísal:Hlučný výfuk má svoje výhody aj nevýhody.
Bohová výhoda je: keď tomu nakladáte , tak v okruhu kilometra sú uprataní chodci z cesty a krútia hlavou na chodníku, čo za blba to ide![]()
super vec , človek uśetrí trúbu a cesta je volná
Nevýhoda je: že počujú to aj policajti. A dostatočne v čas sa stihnú hodiť do cesty.
Ďalśia nevýhoda je : v noci sa nedá ísť inkognito po sídlisku. Jednak sa to dobre ozýva medzi panelkákmi a ešte k tomu húkajú Všetky autá čo majú alarm.![]()
PS VALDES: choď to vyskúšať do Európy do podzemnej garáže, dobre sa tam driftí a zvuková kulisa je neskutočná.