... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
K2 napísal:E34 M5 with S62 engine is for sale.
E39 dash, DSC is working too. Original !! Recaro SR front seats and "two passengers seat" in the back. Supersprint was modified to fit S62.
toto mi prosim ta nevies prelozit...ked si to prelozim nejak mi to nedava zmysel![]()
Vyzera, ze tato M5 je pravdepodobne v plnke. Vazne paradnaa. 93 rocnik a je to 6 qualt??ono tych 8000euroo neni az taka zla cena ale ked si precitam v tejto teme tvoj jeden prispevok na tuto masinu to chce trochu vacsi zaklad
K2 napísal:dakujem za preklad...cize to vyzera na skladacku...a tejto vete nechapem: E34 M5 with S62 engine is for sale. No inak vazne krasna masina...skusim sa pozriet na e34.de
loveracing88 napísal:Je tam motor z novšej M5-ky e39 5.0l v8 400hp z napr. takejto:http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6724811
Dogg88 napísal:Len mi este nejde do hlavy, preco ked tam dal uz motor z novsej M5, preco nedal aj 6q prevodovku z novsej?
Myslim ze to povodne nebola ani M5, ale len nejaka 535i alebo 545i v plnej vybave aj stym ze bola 4 miestna a mala tie zaclonky, takto nabitych e34 je ozaj malo a pochybujem ze M5 sa taka aj vyrabala.
Dogg88 napísal:Len mi este nejde do hlavy, preco ked tam dal uz motor z novsej M5, preco nedal aj 6q prevodovku z novsej?
Myslim ze to povodne nebola ani M5, ale len nejaka 535i alebo 545i v plnej vybave aj stym ze bola 4 miestna a mala tie zaclonky, takto nabitych e34 je ozaj malo a pochybujem ze M5 sa taka aj vyrabala.
BMino napísal:
a z coho tam ma prevodobvku? lebo ja som sa docital len, ze je to 6kvalt
a e34 545i sa nerobili a ani e39
Helldiver napísal:Kebyze viem ze rozprudim tym inzeratom taketo "odborne" debaty (nic v zlom chlpaci, niektori), tak to sem ani nedavam. Inac cena je uplne krasna, sice auto uz nie je original, ale chlapik to predava za cenu stock M5 a pritom tam je nalozeny 400PS
5Liter so 6q namiesto 315PS s 5q skrinou.