... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Maťásek
Autor témy
Auto: E46 330i
Kraj: Bratislavský

DEPO diely + označenia dielov

Piatok, 20. Februára 2009, 19:58

Zdravim pani, tak som sa rozhodol si 330-cku opravit, a mam v suvislosti s tym male zadrhely. Napadlo ma pouzit diely od vyrobcu DEPO, ake s nimi mate skusenosti?
Este s jednou vecou mam problem, v zozname znicenych dielov su nazvy dielov, ktore ani neviem ako vyzeraju... neexistuje nejaka stranka kde by bol podla cisla dielu nejaky obrazok ako to vlastne vyzera?

Dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
birki
Auto: 540iA touring

Re: DEPO diely + označenia dielov

Piatok, 20. Februára 2009, 20:07

www.bmwfans.info

das tam partnumber hodi ti to ako vo vypada
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Rudkoo
Kraj: Zahraničie

Piatok, 20. Februára 2009, 20:15

orginal diely nájdeš v ETK napr:
Prílohy
etk.jpg
etk.jpg (360.56 KiB) 1146 zobrazení

Skypco

Sobota, 21. Februára 2009, 02:22

Maťásek napísal:
Zdravim pani, tak som sa rozhodol si 330-cku opravit, a mam v suvislosti s tym male zadrhely. Napadlo ma pouzit diely od vyrobcu DEPO, ake s nimi mate skusenosti?
Este s jednou vecou mam problem, v zozname znicenych dielov su nazvy dielov, ktore ani neviem ako vyzeraju... neexistuje nejaka stranka kde by bol podla cisla dielu nejaky obrazok ako to vlastne vyzera?

Dakujem.

Repliky ako DEPO su 50 na 50%..., ale pouzivame ich..., ale uz pomenej na BMW... :wink:

Co mas konkretne na mysli..?

Maťásek
Autor témy

Sobota, 21. Februára 2009, 09:06

Vies co no, aj plechy som myslel, ze by som pouzil, mozno svetla, a taaak, lebo ako tie ceny su super, tak preto sa mi to moc nezda. Vies, teraz nakupim vsetko u nich a potom zistim, ze niekde je fuga centimeter a niekde sa tie plechy prekryvaju... A zas nechcem to auto pokazit nekvalitnymi dielmi.

Skypco

Sobota, 21. Februára 2009, 15:15

Na tie plechy u BMW zabudni..., lebo z toho naozaj urobis calamadu (v tomto pripade radsej aj pouzity diel ale origo)..., nesedia velkosti ako pises, ale hlavne hrubka plechu...
Tie svetla sa este daju... :)

Mimo
Kraj: Trnavský

Sobota, 21. Februára 2009, 15:32

no, minule mi mtechnik hovoril,že na jeho E36 menil predný blatník a kúpil origo v bavarii a ked mu ho tam nahadzovali, tak mu mechanik hovoril,že aj ten je tenší ako ten originál z výroby čo mal na druhej strane (dával tam tuším rovno M výduchy z E46 preto to vedel lahko porovnať)

Maťásek
Autor témy

Sobota, 21. Februára 2009, 15:49

ok pani, takze plechy radsej z nejakej buracky budem brat. Tie svetla sa teda daju? Pripadne co vravite na ostatne diely ako su napr. rozne plasty, alebo ta tycka riadenia a pod.?

Skypco

Sobota, 21. Februára 2009, 16:01

Mimo napísal:
no, minule mi mtechnik hovoril,že na jeho E36 menil predný blatník a kúpil origo v bavarii a ked mu ho tam nahadzovali, tak mu mechanik hovoril,že aj ten je tenší ako ten originál z výroby čo mal na druhej strane (dával tam tuším rovno M výduchy z E46 preto to vedel lahko porovnať)

Staci ze ho mal uz raz prelakovany a na hrubke pekne narastie (hruby plnic - jemny - base metla - lak)... :)
Ked sme pri E36-ke tak najhorsi diel z replik je asi predna maska..., nesedi nic ani tvar ani diery a ak sa s tym nevyhras tak je to hned vidno na fuge kapota-maska...
Doteraz bez problemov s origo... :wink:

Maťko009

Sobota, 21. Februára 2009, 17:52

Skypco napísal:
Na tie plechy u BMW zabudni..., lebo z toho naozaj urobis calamadu (v tomto pripade radsej aj pouzity diel ale origo)..., nesedia velkosti ako pises, ale hlavne hrubka plechu...
Tie svetla sa este daju... :)

súhlasím!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 274 neregistrovaných