... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
slamec napísal:takú, že ak sa toho neboja "Ženy" tak prečo sa toho bojí chalan a hlavne keď ide o menší výkon
slamec napísal:takú, že ak sa toho neboja "Ženy" tak prečo sa toho bojí chalan a hlavne keď ide o menší výkon
enkyBMW napísal:Ja mam e34 525i samosfor a predtym som mal e30 318i a na zimnych gumach som nikdy nejazdil a vysiel som tam kde som chcel a nebal som sa toho co to bude robit v zakrutach a vecsinu to chodilo bokom tak som sa to naucil aj na suchom asfalte
limon4 napísal:osobne som nemal problem ani zastavit v kopci a pohnut sa dalej,,,takze ,,ak zastavis na mieste a rano sa nevies pohnut,,,hm,,
1.kup nove pneu,,,a ak nepomaha!!!
2.predaj rychlo BMW,,, bo problem je neodstranitelny!!! a neohrozuj nas ostatnych smrtelnikov
ice.blade napísal:mozeme to jednoducho zhrnut, ze kazdy jazdi na tom kde sa citi bezpecne a ako tomu automobilu veri... 100 ludi 100 chuti a podla mna netreba nikoho presviecat aby jazdil na RWD ked sa mu nechce, skor nech ten clovek jazdi bezpecne, neskusal ci stale platia zakony fyziky, neprecenoval svoje schopnosti a to co sa nachadza na vozovke okrem asfaltu...
berky e30 napísal:
Pripajam sa ku komentaru![]()
![]()
enkyBMW napísal:
Ja som z TN
BMino napísal:
ja len tak, ze kde sa da jazdit celu zimu bez zimakov