... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
slamec napísal:takú, že ak sa toho neboja "Ženy" tak prečo sa toho bojí chalan a hlavne keď ide o menší výkon

slamec napísal:takú, že ak sa toho neboja "Ženy" tak prečo sa toho bojí chalan a hlavne keď ide o menší výkon

enkyBMW napísal:Ja mam e34 525i samosfor a predtym som mal e30 318i a na zimnych gumach som nikdy nejazdil a vysiel som tam kde som chcel a nebal som sa toho co to bude robit v zakrutach a vecsinu to chodilo bokom tak som sa to naucil aj na suchom asfalte

limon4 napísal:osobne som nemal problem ani zastavit v kopci a pohnut sa dalej,,,takze ,,ak zastavis na mieste a rano sa nevies pohnut,,,hm,,
1.kup nove pneu,,,a ak nepomaha!!!
2.predaj rychlo BMW,,, bo problem je neodstranitelny!!! a neohrozuj nas ostatnych smrtelnikov
 kde je asi stupanie 30stupnov. Clovek tam ma problem vynst aj peso. Chcel som povedat ze na BMW problem nieje ani s tymto. Ale mi tam vybehol jeden najebany kokot a musel som zastat na tom kopci. Auto sa pomaly smykalo dole aj zo zabrzdenymi kolesami (neposipane, sami lad). Chcel som len povedat ze dokonca aj na takomto kopci sa mi podarilo sice s problemom ,ale preca rozbehnut. Navravel som o rannom pohnuti.
 kde je asi stupanie 30stupnov. Clovek tam ma problem vynst aj peso. Chcel som povedat ze na BMW problem nieje ani s tymto. Ale mi tam vybehol jeden najebany kokot a musel som zastat na tom kopci. Auto sa pomaly smykalo dole aj zo zabrzdenymi kolesami (neposipane, sami lad). Chcel som len povedat ze dokonca aj na takomto kopci sa mi podarilo sice s problemom ,ale preca rozbehnut. Navravel som o rannom pohnuti.  

aj to je riesenie
  aj to je riesenie  

ice.blade napísal:mozeme to jednoducho zhrnut, ze kazdy jazdi na tom kde sa citi bezpecne a ako tomu automobilu veri... 100 ludi 100 chuti a podla mna netreba nikoho presviecat aby jazdil na RWD ked sa mu nechce, skor nech ten clovek jazdi bezpecne, neskusal ci stale platia zakony fyziky, neprecenoval svoje schopnosti a to co sa nachadza na vozovke okrem asfaltu...

berky e30 napísal:
Pripajam sa ku komentaru

enkyBMW napísal:
Ja som z TN

BMino napísal:
ja len tak, ze kde sa da jazdit celu zimu bez zimakov

.a teraz mam e39 525 tds a všetci mi vraveli či som sa zbláznil alebo čo,že cez zimu sa zabijem.a zatiaľ nič.jazdím rok s rozumom a ono to ide.ten anjel strážny menom ASC ti pomože pokým može.a ked chcem tak sa idem vyblázniť na letisko a aspoň viem ako mám reagovať ked dostanem šmyk.a babenkám sa to lúbi ked sa tak vrtia
 .a teraz mam e39 525 tds a všetci mi vraveli či som sa zbláznil alebo čo,že cez zimu sa zabijem.a zatiaľ nič.jazdím rok s rozumom a ono to ide.ten anjel strážny menom ASC ti pomože pokým može.a ked chcem tak sa idem vyblázniť na letisko a aspoň viem ako mám reagovať ked dostanem šmyk.a babenkám sa to lúbi ked sa tak vrtia  .a tá pohoda za volantom je k nezaplateniu.už len najsť sponzora na PHM
 .a tá pohoda za volantom je k nezaplateniu.už len najsť sponzora na PHM