Ako prvý výrobca automobilov na svete vybavuje BMW sériovo všetky nové modely s naftovým motorom ochranou pred nesprávnym natankovaním. Inovačný systém uchráni zákazníkov pred závažným omylom pri výdajnom stojane čerpacej stanice. Chybnému zavedeniu benzínovej čerpacej pištole zabraňuje zariadenie umiestnené v hrdle nádrže. Táto technika sa už osvedčila vo veľkom počte modelov BMW s naftovými motormi a teraz bude montovaná do celého konštrukčného radu výrobcu bez prirážky k cene.
Nooo to je dobry napad. Raz ked som bol v tempuse v KE tak mi prijmaci technik hovoril ze teraz ma nemozu hned vziat ze opravuju 2 730D ktore mali asi tak pol roka kde zakaznici natankovali benzin pekne do plna
bmw e36 318is coupe, čierna metaliza -EX
bmw e36 320i coupe, fialova metaliza
Proti krádeži benzínu, lebo sériovo nedodávali asi uzamykateľnú nádrž
Ale je to proti tomu aby si tam mohol liať len bezolovnatý benzín je to dovoz z DE a tam to bolo asi rozdelené na olovnatý a bezolovnatý alebo kerého boha
Môžem potvrdiť,kamoš dal do Audiny namiesto benzínu naftu a pohroma na svete, lebo ešte aj s tým trošku jazdil. Odišla Lamba sonda, výmena filtrov, preplach motora atd. škoda vyše 25000 SK. Paráda.